Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.709
- 66.792
- 5.003
Utanmaz arlanmaz herif. Bunların pis zihniyetleri her yerde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ifbli bi gebeştir o emreye laf eden yav yada konyalilar gibi yobaz bir mal takılacak bir şey değil futbolcular açisindan bu iki kesimde bence.Dallamaları dikkate alıp canınızı sıkmayın.
Emreyi de çok yakında görürüm muhtemelen, sırtımı sıvazlayıp almı ak olduğunu söylerim.
Madem millete iftira atacaksınız o zaman ne diye
her transfer sezonu son güne kadar götümüzden ayrılmıyorsunuz derler adama.
Ulan okanın bizle sözleşmesi varken samsunla anlaştı ne anlatıyorsunuz.
Emreye gelirsek insan lan bu çocuk 8 aydır 12 kişiiyle oynayan takımın ofansif yükünü tek başına yüklemeye çalışıyor.
geçen sene Galatasaray tayfa olmasa küme düşecek angutların kazara 3. sırada bulunmasıyla götü nirvanaya çıktı.
Bunlar böyle olm, bunların taraftar grubunda düşünme yetkisi olduğunu mu zannediyorsunuz.
Taraftar gruplarının sözde liderleri her zaman şike tayfalı olmuştur.
Samsun lige çıkıp fener şampiyon olduğunda samsun fener el ele diye bilecek kadar aşağılık bir grup.
1 sene sonra düştüklerinde aynı adamlar sevinemezsiniz diye insanlara saldıran tayfa.
Ezik şikespor sempatizanı oluşum.
Bunlar yüzünden ben tribüne gitmiyorum. Bir gün maç zamanı stadyumun oradaydım her önüne gelenin stada kolunu sallayarak girdiğinde ters istikamete doğru gittim.
Ne halleri varsa görsünler.
Samsunsporun yeri 2.lig kırmızı gruptur ötesi değil.
Bunların hiç biri akıllanmaz emin olun.
Naber lanTransfer nöbetine iple cekiyom
Osimheni nasil alacaz düsünüyom yav cözüm lazim kafam rahat etmiyorNaber lan
parası neyse vereceğizOsimheni nasil alacaz düsünüyom yav cözüm lazim kafam rahat etmiyor
Çözüm basit olum sorsaydin ya bana söylerdim direkt alamayacağız 6 maç +1 kupa finalinden sonra gidecek :dOsimheni nasil alacaz düsünüyom yav cözüm lazim kafam rahat etmiyor
her şey para değilÇözüm basit olum sorsaydin ya bana söylerdim direkt alamayacağız 6 maç +1 kupa finalinden sonra gidecek :d
bu sene transfere 120 milyon euro civarı bir para ayrıldığını duydumTransfer nöbetine iple cekiyom
Yeni gs+ uygulamasini indirdim, ibanimi birakacam osimhen icin soysunlar beniÇözüm basit olum sorsaydin ya bana söylerdim direkt alamayacağız 6 maç +1 kupa finalinden sonra gidecek :d
Nadasa yatılacağını pek sanmıyorum bir kere en kmtü CL ön eleme oynayacağız. O yüzden belirli bir bütçede her türlü olunur ama şampiyon olma olmama durumu tabi bazı şeyleri etkileyecektir. Mesela şampiyon olunursa ben Mertens ve Osimhen'in yerine lakin kanat forvet pozisyonunda oynayacak yıldız isim geleceğini düşünüyorum. Sane, De Bruyne takımdan ayrılma durumlarına göre Bernardo Silva, Sterling, Mudryk, Sancho, Kolo Muani gibi isimler gündeme gelecektir.Onumuzdeki sene nadasa yatmanin geregi yok. Feda yili olacak derlerse olabilir ama SL'ye direkt gidebilecegimiz baska sezonlar yakin zamanda olmayabilir. Firsattan yararlanip hem kuslari ucuruma surukleyip hem de uluslararasi basari elde etmeye gayret etmeliyiz.
Nadasa yatılacağını pek sanmıyorum bir kere en kmtü CL ön eleme oynayacağız. O yüzden belirli bir bütçede her türlü olunur ama şampiyon olma olmama durumu tabi bazı şeyleri etkileyecektir. Mesela şampiyon olunursa ben Mertens ve Osimhen'in yerine lakin kanat forvet pozisyonunda oynayacak yıldız isim geleceğini düşünüyorum. Sane, De Bruyne takımdan ayrılma durumlarına göre Bernardo Silva, Sterling, Mudryk, Sancho, Kolo Muani gibi isimler gündeme gelecektir.
De Bruyne'ye hayır diyemeyiz gelirse.de bruyne efsane olmaz mi 10 numarada arkasinda torreria lemina