GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens ve Muslera gibi iki efsaneye takım içinde muhteşem birleştirici gücü olan oyunculara veda edeceğiz. Bu isimlerin boşluğunu sadece iyi oyuncularla dolduramayız çünkü her açıdan çok özel oyunculardı.

Bu arada Göztepe maçı cumartesiye alınmış sanırım bu da gerekli izinlerin alındığını gösterebilir Yenikapı için. Haluk Yürekli çok maliyetli bir organizasyon planlanıyor dedi herhalde bu maliyet kulübe yansımaz yöneticiler ve buldukları sponsorlar ile halledilir. Onun dışında Socar ve Sixt'in paylaşımını da gördüm onlar bakalım denildiği gibi gerçekten çıkacak mı yoksa başka yere mi geçecekler? zira o paylaşımlar bana devam edeceklermiş gibi geldi.

1000008637.webp

Osimhen'in şu duyuru videosunda bile başka transfer olacak mı diye Griezmann falan iması yakalamaya çalışıyorduk. Çok azgın bir topluluğuz arkadaşlar

Muhtemelen yarın sabah kadrolar kurulmaya başlanacak, transfer haberleri kovalamaya başlayacağız.

Muslera'nin Manisa'ya attigi penaltiyi dun gibi hatirliyorum. Aradan gecmis 13 sene. Muthis bir kapanis oldu. Su an belki farkinda degiliz ama tarihimizin en degerli figurlerinden birini ugurluyoruz.

Giris parasi 19 milyon euro

UEFA'nın açıkladığı rapora göre Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı için yaklaşık 19 milyon euroluk bir gelirin sahibi olacak. (NTV Spor)

Buradan devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt