- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyon euro
Süleyman Rodop: “Galatasaray'da ilk teklif gelen isim Jelert oldu. Jelert, Galatasaray'a geldiği bonservis bedeline gidecek.Yönetimden net olarak bu bilgiyi aldım.”
bu saçma sapan beklerden ve malum stoper transferinden minimum zararla(mümkünse 0'a 0) kurtulabilirsek büyük başarı sayacağım9 milyon euro
Süleyman Rodop: “Galatasaray'da ilk teklif gelen isim Jelert oldu. Jelert, Galatasaray'a geldiği bonservis bedeline gidecek.Yönetimden net olarak bu bilgiyi aldım.”
Eylul ayina daha cok var olm@Keramettin TANRIVERDİ hedef #26 ne zaman
ziyech batsuayi zaha gönderen adamlar bunlarıda gonderirbu saçma sapan beklerden ve malum stoper transferinden minimum zararla(mümkünse 0'a 0) kurtulabilirsek büyük başarı sayacağım
Arkadaslar ayarlarla oynuyorEkli dosyayı görüntüle 286716
Amirim forumun hali ne, konulari göremiyom kör oldum
Aliiii. Hadi yaptır şöyle bir reklam 7küsür milyonluk sayfaya..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isimiz cok zor
Hadi hayırlısı ben hala biraz güçlenince çok faydalı bir sağ bek olacağını düşünüyorum ama bizde olmayacak gibi bir de zarar etmeden yada çok az zararla gönderirsek çok iyi iş olur.9 milyon euro
Ben 10'a da raziyimCuesta Frankoswki ve Jelertten
5 milyon zararla bile ciksak muazzam basaridir