GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 milyon euro

Süleyman Rodop: “Galatasaray'da ilk teklif gelen isim Jelert oldu. Jelert, Galatasaray'a geldiği bonservis bedeline gidecek.Yönetimden net olarak bu bilgiyi aldım.”
IMG_5485.webp

Amirim forumun hali ne, konulari göremiyom kör oldum

Aliiii. Hadi yaptır şöyle bir reklam 7küsür milyonluk sayfaya..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9 milyon euro

Süleyman Rodop: “Galatasaray'da ilk teklif gelen isim Jelert oldu. Jelert, Galatasaray'a geldiği bonservis bedeline gidecek.Yönetimden net olarak bu bilgiyi aldım.”
bu saçma sapan beklerden ve malum stoper transferinden minimum zararla(mümkünse 0'a 0) kurtulabilirsek büyük başarı sayacağım

9 milyon euro

Hadi hayırlısı ben hala biraz güçlenince çok faydalı bir sağ bek olacağını düşünüyorum ama bizde olmayacak gibi bir de zarar etmeden yada çok az zararla gönderirsek çok iyi iş olur.

Sucukcular transfer mransfer dediğine göre belli ki anlaşılan isimler var

Bu yaz transfer dönemi çok önemli 2 büyük karakter Mertens, Muslera gidiyor onunla birlikte Barış'ın gitmesi de çok büyük ihtimal, Osimhen belirsiz. Önemli iyi ve uyumlu isimler gelmeli. Bütçe ve para olarakta elimizin en rahat transfer sezonu olacak aynı zamanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt