Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.956
- 20.942
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
levent heis seni hipnotize edeyim mi?Penayı isteyende akıl yoktur. Herifler Penadan kurtulmak için Szceznyi futbola geri döndürdü
Malum kulüp birazdan 2 sayfalık açıklama yayınlar.Tahkim kurulu, 2 maç ceza alan Krzysztof Piatek'in cezasını 1 maça düşürdü.
Fenerbahçe maçında oynayabilecek.
Sağ beke katılmıyorum. Jacobs bence oynadığı sürece gayet iyi bir oyuncu bu sezonki sakatlığı aşil dendi o kadar uzun süreli bir sakatlık yaşamazsa Eren veJacobs sol beki net götürürler. Sürekli oyuncu harcamaya da bir son vermek lazım. Sağ beki hoca Jelert, Frankowski, Kaan 3'lüsünden ikisi ile halletmeli Jelert'i güçlendirebilirsek 11 için gayet yeterli olur kullanmayacağı yabancı gönderilmeli ama yabancı bek transferine karşıyım. Cuesta, Yusuf, Zaniolo, Köhn, Kerem D, Halil, Nelsson'da satılmalı.Gs'ın bu yaz yapmak zorunda olduğu 10 önemli ana hamle var.
5 gelen
5 giden
5 gelen: (elzem eksikler)
Kaleci
Sağ bek
Sol stoper
On numara
Santrafor
5 giden: (sorunlu kontratlar)
Jelert
Cuesta
Frankowski
Jakobs
Zaniolo
Şu geçişi iyi yönetebilirsek, önümüz açık olur.
Bunun üzerine majör bir ayrılık olursa, yerine ekleme olur (örneğin BAY gibi).
Bunlar dışında kadroyu genişletecek hamle olursa olur. (Scout yabancı orta saha ya da Gökhan Sazdağı gibi)...

Sağ beke katılmıyorum. Jacobs bence oynadığı sürece gayet iyi bir oyuncu bu sezonki sakatlığı aşil dendi o kadar uzun süreli bir sakatlık yaşamazsa Eren veJacobs sol beki net götürürler. Sürekli oyuncu harcamaya da bir son vermek lazım. Sağ beki hoca Jelert, Frankowski, Kaan 3'lüsünden ikisi ile halletmeli Jelert'i güçlendirebilirsek 11 için gayet yeterli olur kullanmayacağı yabancı gönderilmeli ama yabancı bek transferine karşıyım. Cuesta, Yusuf, Zaniolo, Köhn, Kerem D, Halil, Nelsson'da satılmalı.
Jacobs'un aşil sorunu sıklıkla yaşadığı bir şey değil ve o asıl sorunu ile alakalı olan bir şey değil. Jakobs'u Eren ile rotasyonlu kullanırsak o sorunu en az şekilde yaşayarak götürür. Nelsson'un satılması konusu Nelsson'un kendisi ile alakalı GS'de oynamak istemediği için onun satılması lazım. Genç oyuncu gelişebilir yada oyuncu performansını yükseltebilir. Bunu örnekleri var o yüzden Jelert- Frankowki'ye güvenmek lazım tabi teklif varsa satarsın ama direk göndermek bana yanlış geliyor bu oyuncuların performanslarını Okan hocanın yükseltmesi lazım."Jakobs oynadığı sürece "
Bu cümleyi kurmak zorunda olmak Jakobs'taki ana problem zaten. Kimse ona kötü oyuncu demedi ki? Adam sakat. Sen Jakobs'a bu haliyle güvenip yola çıkalım diyorsan bir şey diyemem tabiki.
Ben de oyuncu harcamaya karşıyım bu arada. Hatta bana kalsa keşke Nelsson'u kazansak, stoper almasak örneğin.
Ancak olacak iş var olmayacak iş var. Zorlamanın anlamı yok. Jelert ve Frankowski Gs için olmayacak oyuncular. Kaan da çok zorda kalınırsa bek oynatılabilecek bir oyuncu mevcut fiziksel yapısı itibariyle. Seneye bir yaş daha yaşlı olacak. Bu noktada stoper ve defansif orta saha rotasyonunda değerlendirilmesi daha doğru olur bence.
Evet peçete gibi oyuncu harcamak yanlış ama hatada ısrar etmek de yanlış.
Esas senin oyuncu harcamaya karşı olup, Nelsson'un satılmasını isteyip, Frankowski kalsın demen ironik geldi bana. (Kızmaca yok).
zaten oynayabiliyordu