GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osinin derdi para değil adam güzel kariyer peşinde, araplar fenerin çöplerini ikna eder anca

En cok uzuldugum kisim su parayi dogru kullanabilsek fenerle aradaki farki cok bariz acacaktik..Seneye osimhenin olmadigini varsayarsak esit sartlarda olacagiz

Osimhenin su an araplar disinda pek secenegi yok mali yonden.. İngilizler brut 20-25 maasi odeyecekse İsak ve Gyokeresi zorlar .. Osimhenin de bu yasta para icin arabistana gidecegini sanmiyorum ciddi bir sansimiz olabilir ..
Yine ayni noktaya gelecegiz ama Cuesta - Jakobs-Jelert-Kutucu -Frankowski bosa giden 40 milyon euro .. Ustune 20-30 koysan osimhen gibi bir herifin tapusunu alabiliyorsun..

Osimhenin su an araplar disinda pek secenegi yok mali yonden.. İngilizler brut 20-25 maasi odeyecekse İsak ve Gyokeresi zorlar .. Osimhenin de bu yasta para icin arabistana gidecegini sanmiyorum ciddi bir sansimiz olabilir ..
Yine ayni noktaya gelecegiz ama Cuesta - Jakobs-Jelert-Kutucu -Frankowski bosa giden 40 milyon euro .. Ustune 20-30 koysan osimhen gibi bir herifin tapusunu alabiliyorsun..
Vallaha Total olarak bakınca 5-6 oyuncuya en az 40-50 veriyoruz. Osimheni direk almak bu duruma göre karlı olurdu. Ama bu yıl malesef kritik mevkilere ciddi bonservis ödemesi yaparak, çok kaliteli ve ilerideki sezonlarin Galatasaray iskeletini olusturucak kadro kurmalıyız. Osimhen Avrupa'da istediğini bulamaz ise, bonservisi full sponsor olmali. Aksi halde yarım yamalak, 3 kulvari yine 12-13 oyuncudan belki verim alarak geçmek zorunda kalırız.

Paradan bagimsiz Sane'yi en kotu Arsenal falan alir yaw niye gereksiz yere gundem oldu anlamadim..

Vallaha Total olarak bakınca 5-6 oyuncuya en az 40-50 veriyoruz. Osimheni direk almak bu duruma göre karlı olurdu. Ama bu yıl malesef kritik mevkilere ciddi bonservis ödemesi yaparak, çok kaliteli ve ilerideki sezonlarin Galatasaray iskeletini olusturucak kadro kurmalıyız. Osimhen Avrupa'da istediğini bulamaz ise, bonservisi full sponsor olmali. Aksi halde yarım yamalak, 3 kulvari yine 12-13 oyuncudan belki verim alarak geçmek zorunda kalırız.

Dostum bu adamlarin kafasina tas dusup akillanacak degil jelert cuesta olmaz baska bir vasati getirirler.. Bildigimiz guvendigimiz bir adama parayi gommek bence daha makul .. Hic para kazanmasak bile 6-7 yil daha ust duzey oynar biz zaten o surecte forvet arasak veririz 50-60 milyon cer cope..
Ayrica bizim tutan transferlere bakarsak kerem A. - BAY - Boey - Toreira gibi dusuk bonservisle aldigimiz adamlar bizim buyuk para harcadigimiz cogu transfer fiyasko cikiyor.. Akilli yonetim olsa 10-15 milyona bile hayvan gibi rotasyon kurar

Gyrokes götü boklu herifnin teki yav. İngilterede sürüngen gibi gezdi.
Şurada championshipteki sezonu saymazsak adam akıllı 1 senedir portekiz gibi futbolun defansif yönünün zayıf olduğu bir ligde performans veriyor.
2si de aynı yaşta. Gyrokes tercih edilir diye bir olay yok bence.
3ünün de total maliyeti aynı olur.
Burada ingilizler bir oyuncuyu alacaksa eğer isac sıralamada diğer ikisinin önünde olur o da premier ligde oynadığı ve para akışının lig içinde kalacağı için olur.

Gyrokes konusunda manu denen gerzek kulüp hocası sebebiyle salça olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt