GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25 - Sayfa 110 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

3-5-2 4-4-2 artık sayılara çok takılmıyorum ama İcardi veya Mertens 'in olduğu takımda merkezi çok daha kuvvetli tutmamız gerekiyor. Okan Hoca 'nın transferin son günü bir orta saha transferi yapmaya çalıştık açıklamasının da doğrudan bununla alakalı olduğunu düşünüyorum

Çok elimizde böyle bir merkez orta saha oyuncusu yok. Merkezi tutabilmemizi sağlayacak, belki oyunu oynamasıyla değil de fizik ve atletik özellikleriyle ön plana çıkan basan rakibi boğan bir orta sahayı Sara ve Torreira 'nın yanına koyunca çok daha dengeli bir takım oluruz

hocaya çok kızıyoruz haklı olarak ama futbolda koşmak gerçekten çok önemli

son paşa maçında çok sayıda oyuncumuz yeterince mücadele etmedi

ben her ay ortalama 3000 euro kar yaparım iddaadan çok nadirdir tutturamadığım bu hesabı senede bir bğyük parada tuttururum

3 ağustosdu sanırım buraya 5 euroya 1600 euro kazandım yazdım kuponuda attım buraya

o gün bugündür full eksideyim full
1 kupon bile tutmadı!!!!!

2-0 85. dakikada önde olan takım son 5 dakikada 2 gol yiyip kuponu kaybettirdi
acayip absürd olaylards oldu yinede bir kupon bile tutmadı !

bir daha buraya kupon koyanın!
kem gözlüler

dün atleticoya 2 ve alt 2,5 verdim
birde kg juve

bu kuponun tutmama olasılığı yokdu ya

adamlar atletico tarihinde ilk defa fark yedi anasını satayım

ben her ay ortalama 3000 euro kar yaparım iddaadan çok nadirdir tutturamadığım bu hesabı senede bir bğyük parada tuttururum

3 ağustosdu sanırım buraya 5 euroya 1600 euro kazandım yazdım kuponuda attım buraya

o gün bugündür full eksideyim full
1 kupon bile tutmadı!!!!!

2-0 85. dakikada önde olan takım son 5 dakikada 2 gol yiyip kuponu kaybettirdi
acayip absürd olaylards oldu yinede bir kupon bile tutmadı !

bir daha buraya kupon koyanın!
kem gözlüler

Alnına silah mı dayadık kuponlarını buraya at diye asdggsshh

Üst Alt