GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baris yeri dolmayacak oyuncu degil cok abartiyoruz cogu zaman yararindan cok zarari oluyor sallai bile oynasa osimhenin varsa idare edersin
Ama yunus yoksa takim yok oluyor
Takimdaki tek pas dripling calim sut kapasitesi olan tek oyuncu baska yok
Yunus repertuar olarak 10 uzerinden 8 dir Baris 10 uzerinden 5 filandir
Barisin vakti geldiyse 30 filan varsa hemen gitsin bir daha o paralari etmeyebilir
Hata şurada, barış her maç 10 üzerinden 7 iken yunus bir maç 10 üzerinden 9, 5 maç 10 üzerinden 5 oynuyor. İstikrar daha önemli. Ayrıca, kondisyon olarak her maç 10/10 barış

Hata şurada, barış her maç 10 üzerinden 7 iken yunus bir maç 10 üzerinden 9, 5 maç 10 üzerinden 5 oynuyor. İstikrar daha önemli. Ayrıca, kondisyon olarak her maç 10/10 barış
Yunus ilk devre baya istikrarliydi
Sakatliktan sonra sakat sakat oynuyor
Halende tam tempo degil
Yunus gibi bir adami su anda avrupadan cekmeye calis 30 milyondan acarlar kapiyi baris tipi adam bulmak daha kolay

Topla dripling yapan top surerken pas atan adam gecen sut atan oyuncu inanilmaz kiymetlidir

Son macta topu tac cizgisinde aldi ordan cikardi iki kisiyi gecti enine top surdu
Rakip sirtindayken kesme sekilde erenin ayagina indirdi sunu bizim takimda yapacak baska oyuncu yok

Alternatifi yok oynamadiginda neler cektik herkes gordu

Şampiyonluk kutlamasında dursunuda kovsak ve yeni başkan için seçime gitsek kupadan bile değerli olur

Mertens keşke 1 sezon daha +14 olarak kalsa. Ben daha karakterli ve pozitif birinin bir daha Türkiye'ye gelebileceğini düşünmüyorum.

Kendisinin varlığı bence tek başına 4-5 oyuncuyu ekstra motive ediyor saha içinde de dışında da.

Bence bize gelen yabancılar içinde en müthiş karakter kendisiydi benim bugüne kadar gördüğüm.

Ciro'nun maç sonu üçlüsünde olmama ihtimaline ise katlanamıyorum. Seneye de olmalı kulübede de olsa.

Muslera ise çok üzülsem de bence zaten geçen sene başında gitmeliydi. Bana göre geçen sene ve bu sene Avrupa'da CL elenişi ona yazar.

Lig için de bu sene artık fark yaratamıyor ve asla 1. kaleci olmadığı senaryoda kalmak istemeyecektir.

Kaleci antrenörü vs olarak da kalmaz.

Yarın yeni kalecimiz açıklanmazsa yönetim istifa yeter artık!!!

Lan şakası bir yana hiç güven vermiyor hem yönetim hem hocanın oyuncu tercihleri inş şöyle eli ayağı düzgün 1-2 isimle başlarız transfer sezonuna yoksa yine baskıdan cuesta jelert kıvamında boş boş adamlara 10+ para verip hem fayda alamayacağımız hem paralarımız çöpe gidecek o yüzden 20 milyonumuz var mı bilmiyorum ama verip alacaklarsa adam netse yani işte PL, Seri A vs yerlerde kendini ispatlamışsa hiç maliyet hesabına girmeyeceğim çünkü o parayı çöplere verecekler zaten beceremeyince.

Stadyumda'ki kutlamanın yerini hiç bir şey tutmaz.

Saçma sapan işler yapılmasın. Önce alalım şampiyonluğu ayrıca.

Sonra kutlarız. Yenikapı'da olacaksa 2. organizasyon olabilir. Ama statta kutlanır statta alınan şampiyonluk.

Ben anlamadığım için bizim bu GS hissesi neden doğru dürüst yükselmiyor ve Fb'nin neden bu kadar yüksek? Bunun normali hangisi? Bana göre Spor kulübü hissesi asla yatırımlık bir hisse değil gönül veren parası olan taraftarların aldığı bir şey.
Spor hisselerini sadece tahtacılar götürüyor. Jkyı 100 liraya kadar sürüp yukarıdan milletin eline verip 25-30 liralara getirdiler. Fener de aynı 6 liradan 150 liraları gördü. Bizde spekler yok hissede, anca onlar girerse aynı şekilde yükseliş olur

Çok iyi oyuncu yw, sakatlık geriye fazla götürmemişse hemen gelsin

Hedefi kalmamış bir Boey'i çok riskli buluyorum. Ama şöyle de bir avantajı var Bayern bonservisi ile sattığında bonusları gerçekleşmiş gibi 5 milyon verecekler normalde. Bir de hazırlık maçı olayı da var bunları da sayıp örnek normalde bonservisine 20 istiyorlarsa bize bonuslarla 15'e verebilirler. Burada ne kadar bonservis istedikleri önemli. Bir de sağ beklerde biri gitmeli ilk önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt