GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce yönetim
Sonra teknik ekip
Derhal dehlenmeliler derhal
Evren bize bunları dehlemeden yüzümüzün gülmeyeceğini duyuruyor resmen

Bilmiyorum İcardi ve Mertens'i şu haliyle ilk 11 olarak tüm Avrupa'da sadece bizim takımda ilk 11 başlatırlar

Şu oyuncuları getiren adama bi haber uçurup bize hemen şimdi iyi bir teknik direktör getirsin ve okanda top toplayıcı yapılsın

Sanırım Türk takımları olarak Avrupa 'da dibi göreceğimiz sezon bu sezon. Avrupa da rakiplerimiz kaliteli olsa da kalitesiz olsa da fizik kalitesi yukarda mermi gibi oyuncularla kurulu biz İcardi, Mertens, Dzeko,Tadic, İmmobile Rafa Silva gibi Avrupa 'da futbol oynayamayacak fizik durumuna gelmiş oyuncularla kuruyoruz hücum tarafını

Okan buruk artık dikiş tutmaz. Hatalarını göremeyen hoca kovulmaya mahkumdur

Kasımpaşa maçının 2. yarısı ve RFS maçının tamamında hücum hattımıza bakıyorum. İcardi sakatlıktan yeni dönmüş yürüyecek hali yok, Mertens hemen her ikili mücadelede topu rakibe bırakıyor, Barış sanki zorla maça çıkarıyoruz gibi bir hali var

Bir Yunus kendi başına bişeyler yapmaya çalışıyor yanına Sara ve Jakobs 'u alıp yoksa rakip kaleyi göremeyiz İcardi, Mertens ve Barış bu haldeyken

Kaptanımızın da orta sahadan birisi olması gerekiyor. Lider bir oyuncu mu alırlar elden bir lider mi çıkartırlar bilmiyorum ama kaptan orta sahadan olmalı. Hem oyunun iki yönünde de olacak, oyuncuları da yönlendirecek bir saha içi lideri hem de hakeme en yakın futbolcumuz olacak. Bizde saha içinde lider yok. Twente maçında Wolfswinkel'i izliyorum da adam hangi futbolcuya preste nerede duracağını bile söylüyor

Zoruma giden şu, Galatasaray avrupada başka oynar düşüncesi vardı biz bunu kaybettik hatta tam tersi avrupada daha kötü oynuyoruz.
Ben Galatasarayli olduysam bunun için Galatasarayli oldum Avrupa galibiyetleri beni derbi galibiyetlerindrn daha çok sevindirmiştir

Bitik durumda olan adamlarda ısrar eden Okan tabiki bunun sebebi.
Oyunculari bitiren Okan'in sistemi. Icardi ve Mertens'i cikar, yerlerine Osimhen ve Sallai'yi koy, ayni sistemle onlarda biter. Mevcut kadrona gore bir sistem kurarsın, Okan ise kim oynarsa oynasın ayni sistemle devam edeceğiz diyor sürekli.

Şu rezil günün en iyi haberi bjk'nın AL'de lig tablosunda sonuncu olması. Şuna bile yeterince sevinemedim 3-5 gamsız yüzünden ya...

IMG_6944.webp

Hafta sonu Abdül yerine Nelsson oynar ve baska degisiklik yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt