GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 kere şampiyon olup 5.ci yıldızı takmış , tarihinde avrupa kupaları olan , tüm dünyada tanınan , müzesi kupalarla dolu olan , şampiyonlar liginin logosundaki 8 yıldızdan birini temsil eden dünyaca tanınmış bir kulüp.

bir de sözde ezeli rakibi olan kulübe bak. kupa sayısı yarı yarıya daha az , uefanın tescilli şikeciler listesinde , nerede kavga dövüş pislik hile var kendileri orada , sahte şampiyonluklar yaratarak ezikliklerini gideriyorlar , ülkece tasdiklenmiş olan eziklikliğini the special balon sayesinde tüm dünya tasdikledi. boklarında boğuluyorlar ama hâlâ burunlarından kıl aldırmıyorlar.

artık üç büyük yok beyler tek büyük var. galatasaray ve diğerleri...
all the high
11.05.2025 01:50

Yani Napoli ile şampiyon olmussun, Juve'ye gitmen seni bir üst seviyeye cikarmayacak. Cok cok anlamsiz bir hareket olur.
Osimhen eger PL yapacaksa ya da Barca-Real yapacaksa mantikli olur. Onlar disinda bir sene daha bizde kiralik oynasin daha iyi. Seneye CL yapacagiz.
Bizde kiralık olarak devam etme şansı sıfır çünkü Napoli satacağız diyor, adamlar para kazanmak istiyor ayrıca son senesi kontratında

Bizde kiralık olarak devam etme şansı sıfır çünkü Napoli satacağız diyor, adamlar para kazanmak istiyor ayrıca son senesi kontratında
Iste Osimhen'in karari onemli. Ben 1 sene daha burada olacagim derse eli mahkum. Ama en azindan gercekten 1 sene daha kiralik olsa bizde o bile yeter. Bu sefer kiralik bedeli ben 8-10 vermeye de okayim.

1 sene Osimhen = 4. Şampiyonluk ile hemen hemen ayni sey demek.

Dünkü ts macindaki deplasman tribünleri seneye tüm deplasmanlarda olmali

O nasil bir üstünlüktü yaw

Iste Osimhen'in karari onemli. Ben 1 sene daha burada olacagim derse eli mahkum. Ama en azindan gercekten 1 sene daha kiralik olsa bizde o bile yeter. Bu sefer kiralik bedeli ben 8-10 vermeye de okayim.

Işte öyle bir ihtimal yok Napoli bonservis parası istiyor ki iyi para veren kulüple olacaktır. Aralarında öyle bir anlaşma yapıldı sezon başında.

IMG_0772.webp

Şampiyonluk falan iyi güzel sevincliyiz de,şu transfer işi hatırlatilinca cidden bir daralma geliyor bu adamlarla nasıl kadro kurucaz bakalım.

Her kulübün bizim gibi enayi yönetildiğini zannetmeyin. Öyle her ayrılmak isteyen oyuncuyu bizim gibi sakız parasına kiralamazlar, kapı gibi sözleşmeleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt