Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.173
- 20.345
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi varken Osimhen'in gelmesiyle 3'lü kadro kurmak biraz zaruri olmuştu da uzun vadede olmayacağı en baştan belli ediyordu.
Barış, Yunus, Sallai kanat bek denenip epey sıkıntı yaşamıştık. Stoperler zaten oynadığımız rus ruleti oyunda 3'lü için uygun değildi. Nelsson AZ deplasmanında sudan çıkmış balığa dönmüştü.
Şu an sanki tüm sezon rahat geçmiş gibi bir düşünce var ama çok gel gitli zamanlar oldu. Lemina'nın gelmesi bence sezonun kırılma anı, yoksa Osimhen bile kurtaramayabilirdi Rize deplasmanı ile başlayan fikstürü.
Adama dümdüz avrupada kötü olduğunu söylesen zerre lafım olmaz hatta desteklerim ama sen alttan bir şeyler ima etme uğraşında oluyorsun hep. Bilerek, bilinçli kötü sonuçları alıyor gibi davranıyorsun. Avrupa da dümdüz kötü performans gösteriyor sadece ileride basıp arkayı konya ovası gibi bırakarak.Harbiden kanka elle tutulur 1 cevabınız yok.1 mizah tutturmuşsunuz onun peşinden gidiyosunuz.Fatih hocayı ben seviyom ama siz o zamanlar fikirlerimiz karşıydı.Ben size 1 saygısızlık yapmadım.Dostluğum ve sohbetim devam etti..
ne alaka yav. tam tersi okan hocanin yildiz oyuncularla iletisiminin cok iyi oldugunu dusunuyorum. icardi, mertens, osimhen ornekleri ortada. hatta bu hocanin en guclu yani olabilir.Arkaaslar Okan varken yildiz oyuncu gelmez. Kendinize gelin. Hoca yerel lig istiyor sadece, kim gelir boyle bi hoca varken :d
Tek 1 soru kanka.Devre arası ister iyi olsun ister kötü olsun Frankowski ve Lemina alınan 1 Takım Avrupa Listesi'ne futbolculuğu bile belli olmayan 1 stoperi eklemek Avrupa'yı ne kadar önemesemektir?Adama dümdüz avrupada kötü olduğunu söylesen zerre lafım olmaz hatta desteklerim ama sen alttan bir şeyler ima etme uğraşında oluyorsun hep. Bilerek, bilinçli kötü sonuçları alıyor gibi davranıyorsun. Avrupa da dümdüz kötü performans gösteriyor sadece ileride basıp arkayı konya ovası gibi bırakarak.
Bu maliyetlerle olan 1 kadronun Avrupa'da öyle 1 talo ile karşılaşmasını normal karşılasıyosanız 1 sıkıntı vardır.Elle tutulur 1 açıklamanız yok.HHocanıza güveniniz bile yok.Seneye Avrupa'da kulübün başarılı olacağını bile söyleyemiyosun
![]()
5 sene üst üste şampiyon oldukAvrupa fatihi Okan hocama laf söyleyen kuştur
Bence o sene avrupa liginde iyi gitmemiz taktiksel tercihlerin doğruluğuyla alakalıydı. O sezon iyi takım savunması yaptık avrupa maçlarında. Okan hocanın avrupadaki başarısızlığı da taktiksel tercih hatalarıyla alakalı. Avrupada riskli futbol değil de fb kupa maçı ile birlikte oynamaya başladığımız leminalı dirençli ortasaha ve oyunun kontrolünü elimizde tutma futbolunu avrupada oynasaydık rahat ilk 8 deydik bence.Hep Marsilya, Lazio senesi galibiyetler hatırlanır fakat oraya gelirken şampiyonlar liginde 1 gol 2 puan ve Rangers'a elenmeler pas geçilir. Avrupa başarısı orayı sürekli oynamayla geliyor daha çok dayak yemek lazım ki dövmeyi öğrenelim.
Fatih Hoca'da da değişim oldu bir yerden sonra iç sahada Madrid'e önde basıyorduk nefes bitince dağılıyorduk haliyle o da işin böyle gitmeyeceğini anladı. Son iki aydaki değişimi cebe attı bence bunu geliştirmeye bakacağız.Bence o sene avrupa liginde iyi gitmemiz taktiksel tercihlerin doğruluğuyla alakalıydı. O sezon iyi takım savunması yaptık avrupa maçlarında. Okan hocanın avrupadaki başarısızlığı da taktiksel tercih hatalarıyla alakalı. Avrupada riskli futbol değil de fb kupa maçı ile birlikte oynamaya başladığımız leminalı dirençli ortasaha ve oyunun kontrolünü elimizde tutma futbolunu avrupada oynasaydık rahat ilk 8 deydik bence.
Fazla abartiyoruz emekli olacak viska orayi mahvettisallai varken sag bek almayın