Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.311
- 13.631
- 1.998
Eleştirenlere laf edilmiyor, 3 yıl üst üste şampiyon yapan adama hakaret edenler küçümseyenlere ediliyor. Okan Buruk üzerinden sadece etkileşim için bok atanlar ıq sorunu yaşayanlardır malesef. Canı isteyen avrupadan hoca getirir 15 puan fark yer fenerden anlar o zaman Türkiyede şampiyonluğun kolay olmadığınıForumda eleştiri yapanları eleştirmek gibi bir furya başlamış
Oğlum siz hiç olayları durumları analiz edemiyo musunuz
Ülke savunan biat eden çoğunluk yüzünden boka sardı
Fb biatçıları yüzünden neredeyse tarih oldu,biat etmeyen mamalanmamış normal taraftarı her allahın günü biat edenlere sövüyor sizin yüzünüzden bu haldeyiz niye eleştiri yapmıyosunuz diye,imrenerek bizi örnek gösteriyorlar bakın onlar her şeyi eleştiriyorlar ve başarılılar diye
Ulan okan yerden yere vurulmasa sürekli istim üstünde tutulmasa kırılma maçlarına doğru şekilde hazırlanır mıydı,o izin senin bu italya tatili benim rfs kiev onun dolanıyodu
Orta saha orta saha diye taraftar 3 senedir götünü yırtmasa lemina gelir miydi,kırılma anlarında (fb rize fb ) kırılsak şampiyonluk gelir miydi,gelse bile son haftaları bu kadar rahat geçirir miydik
Avrupa avrupa denilmese okan her açıklamasında sorulmadığı halde avrupayı da önemsiyicez der miydi
Bu takım taktik çalışmıyor dendiğinde evet bundan önce çalışamıyoduk bundan sonra çalışıcaz denir miydi
İbo hatipe nefes aldırılsa şu an kızağa çekilir miydi,cenk ergün istifa noktasına gelir miydi
İcardi eleştirilmese göstermelikte olsa çalışır mıydı,çalıştığını göstermek için kendini story atmak zorunda hisseder miydi
Muslera ıslıklanmasa toparlanır mıydı,sözleşme uzatmama noktasına gelir miydi
Burak elmasa 7/24 hücum edilmese seçim olur muydu
Amatör branşlara yatırım yapın diye taraftar diretmese bütçe artışına gidilir miydi
Dursun rahat bırakılsa florya riva gibi mideye indirilmiş hüp yapılmıştı,bu her boku eleştiriyolar diye eleştirdiğiniz adamlar milyonlarca euronun buhar olmamasını sağladı dkkat çekerek gündem oluşturarak
Ne laftan anlamaz,hiçbir şeyi analiz edemez insanlarsınız oğlum lan siz
Biz yani bu grup camianın yüz akıyız,siz siz olun her boku eleştirin,eleştirin ki kötü olan şeyler düzelsin,iyi olan bir şey varsa o da daha iyiye gitsin
Bu güzel adamlara her bir olaya sürece sağladıkları katkı için teşekkürlerimi yolluyorum sizi seviyorum
Ayaklarınıza taş,kavyelerinize toz değmesin güzel insanlar
Başarılı insanlara laf edenler sen ve senin gibiler analizden uzak insanlarsınız. Okan Buruk önümüzdeki 10 yıl kalsa 6 şampiyonluğu garanti olduğunu göremeyecek kadar körsünüz. Avrupa başarı goygoyu da bitmiyor. Senin herhangi bir avrupalı takımı kadar alt yapın var mı, oyuncu izleme ekibin var mı, pilot takımın var mı, kurumsal bir yapın var mı? Kloop gelse yine başarılı olamaz burada bu işler öyle basit değil
Okan Buruğun yaptığı hiçbir stats ın yanına Guardiola bile yaklaşamaz, es kaza yarısını başka bir yabancı(hayali alman hocanız) yapsa heykeli dikilir futbol devrimi olarak anlatılır yıllarca