GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emiliano Martinez
Sallai Davinson Apo Eren
Lemina Torreira
Yunus Sara Barış
Osimhen

Önümüzdeki senenin kadrosu bu olsun başka bir şey istemiyorum

ulan hoca ton tonlaştı iyice - tekrar sakatlayacak dizini ...
Osi yeni icardi eski sevgili gibi şu an taraftar için

Eskiye en ufak rağbette yeni kaçar,yeni daha güzel ve daha çok seviyoruz ama eskininde hatrı,yaşanmışlıkları,mazisi var işte

Çok korkuyorum osi den rol çalar da osi kalmak istemez diye

İcardi ilk şmp töreninde aşkın olayımla sahneye çıktı falan bayağı hoşuna gitti ve belki de o an hissettikleri yüzünden kaldı

Şimdi osi ye de aynı şeyler hissettirilirse ben kalabileceğini düşünüyorum da icardi istemeden de olsa bu durumu bozmazsa tabii

İlgi bölünmemeli

Osi yeni icardi eski sevgili gibi şu an taraftar için

Eskiye en ufak rağbette yeni kaçar,yeni daha güzel ve daha çok seviyoruz ama eskininde hatrı,yaşanmışlıkları,mazisi var işte

Çok korkuyorum osi den rol çalar da osi kalmak istemez diye

İcardi ilk şmp töreninde aşkın olayımla sahneye çıktı falan bayağı hoşuna gitti ve belki de o an hissettikleri yüzünden kaldı

Şimdi osi ye de aynı şeyler hissettirilirse ben kalabileceğini düşünüyorum da icardi istemeden de olsa bu durumu bozmazsa tabii

İlgi bölünmemeli
taraftarı test edecek bir şey söylediğin ve katılıyorum biri gitsin öbürü gelsinle olmuyor o iş.

sakatlanmasa başka türlü sezon geçirecektik belki ama kesinlikle ayırım olacağını sanmıyorum. Forumda negatif yorumlar olsada realitede yarısı hakikaten öyle düşünmüyordur.

bu adam efsane değil ama net bir İkon ...Melo gibi mesela. Çok kolay olmuyor doğal şekilde bu işlerin olması. bak adamlar neleri kopyalamayı denedi tutmuyor zorla. Her ufak şeyin değeri bilinmeli , takdiri yapılmalı .

sürekli gezme olayını ben de çok hoş karşılamadım ama bakınca herif hep böyle takılan bir adam günün sonunda - düşündüğünde wanda ile olan süreç sonunda "ya bırakın beni zaten aile işleri var , kalayım burda " inadıda yapabilirdi (ki bir süre ben böyle olabileceğini düşündüm yalan yok) . Geri dönüşe hırs yapmış bir Icardi ile kalabilirse Osimhen ortalığı yokeder öyle diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt