GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezon ki kerem,zaha,tete,ziyech ve baris kanat rotasyonu mu

Yoksa bu sezon ki yunus,baris,sallai,ziyech ve yusuf kanat rotasyonu mu daha faydali ve kullanisli

Gecen sezon ki kerem,zaha,tete,ziyech ve baris kanat rotasyonu mu

Yoksa bu sezon ki yunus,baris,sallai,ziyech ve yusuf kanat rotasyonu mu daha faydali ve kullanisli
ziyech ve barış aynı oyuncular.

değişen oyunculardan;

yunus, sallai, yusuf

vs

kerem, zaha, tete

gibi bir karşılaştırma var.

haydi tete ve yusuf etkisiz eleman diyelim. tete de ligde 0 gol katkısı. yusuf da 0.

ama kerem+zaha 35 gol katkısı yapmıştı. kanat rotasyonunda zayıflamadık diyebilmek için, yunus-sallai'nin de benzer katkıyı yapması lazım. ben bunu zor görüyorum.

yunus+sallai belki oyun kalitesini yükseltebilir ama kerem ve zaha kadar tabela yapamayacaklardır gibi.

ziyech ve barış aynı oyuncular.

değişen oyunculardan;

yunus, sallai, yusuf

vs

kerem, zaha, tete

gibi bir karşılaştırma var.

haydi tete ve yusuf etkisiz eleman diyelim. tete de ligde 0 gol katkısı. yusuf da 0.

ama kerem+zaha 35 gol katkısı yapmıştı. kanat rotasyonunda zayıflamadık diyebilmek için, yunus-sallai'nin de benzer katkıyı yapması lazım. ben bunu zor görüyorum.

yunus+sallai belki oyun kalitesini yükseltebilir ama kerem ve zaha kadar tabela yapamayacaklardır gibi.

Ayni fikirdeyim

Oyun kalitesi olarak sallai ve yunus topun degerini bilen oyuncular kolay kolay top kaybetmedikleri icin takim geriye kosmak zorunda kalmiyor

Skor katkisi olarak ise kerem’in ne kadar iyi bir golcü kanat oldugunu biliyoruz,zaha da kilit acti gecen sezon defalarca

1729411925556.png

UEFA için ;
Lig aşamasını geçmeyi başaran ekipler, 6 şubat 2025'ten önce kadroya 3 futbolcu daha ekleyebilecektir.

Bunlar büyük ihtimalle

Sallai
Yeni Sağ bek
Orta saha

olacaktır

Hoca ne yapıp edip Jelert'i kazanmalı. Sağ bek olmayan Kaan'dan da kötü sağ bekse zaten değil 9 milyon 900bin etmez.
Bu sezon idare edelim, sezon sonunda aldığımız paralara gönderebilsek kafi.
Bulmak zor tabi ama Mariano gibi bir sağ bek bulabilsek harika olurdu.
Sol bekte Jakobs biraz Boey'i andırmaya başladı. Sağ beke de aslında böyle birini bulsak tabii ki iyi olur defansif olarak çok iyi seviyelere çıkarız ancak Mariano gibi bir bek ile hem defanstan çıkışlarda hem de üretkenlik-organize atak anlamında ciddi ivme kazanırız.

Bu yonetim halen cikip hakemleri elestirmedi degil mi? Herhalde tarihini en basiretsiz ve basarisiz yonetimi ile karsi karsiyayiz. Keske degistirebilme hakkimiz olsaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt