- 6 Eylül 2014
- 93.636
- 64.418
- 4.608
Kimle berabere kaldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimle berabere kaldik
Burda her macta oluyor rezillik orada her mactada bir saibe olur mu yavHer ligde saibeli seyler, hakem facilari oluyor da bu kadar kotu, bu kadar futboldan uzak bir lig yok yaw. Allah'in cingenesi gelmis canli yayinda "you turkish people" diye kafa utuleyebiliyor. Ben boyle duzenin de, bu duzeni kuranlarin da, alet olanlarin da...
Olmaz iste ben de onu diyom yaBurda her macta oluyor rezillik orada her mactada bir saibe olur mu yav
Tersine Trabzonun ahı tutar diyorum ben.Hayret FB bu galibiyetle dirilip şampiyon olur diyen çıkmamış.
Yok ya Trabzon o kadar kötü bir takım ki galibiyet bunları çok yanıltacak. Fenerbahçe şu maçı bile şansla kazandı gerçektenHayret FB bu galibiyetle dirilip şampiyon olur diyen çıkmamış.
Kazanan sadece Mou oldu.Fb yine bir Trabzon maçında sezonu kaybetti.![]()
Ne yönden soyledin reis bu sefer taraftarda dalamadı sahayaFb yine bir Trabzon maçında sezonu kaybetti.![]()
Hacıosman feci baskı altında kaldı.Ne yönden soyledin reis bu sefer taraftarda dalamadı sahaya
Sahadaki yeni kaşarı korur yapı ama vardaki eski kaşarı yedilerHacıosman feci baskı altında kaldı.
Uyduruk bir hakemi yediler bu maç için.
Vardaki kaşar da gitti.