- 20 Ağustos 2017
- 19.287
- 12.945
- 1.653
Takimlar takim kuruyor. Ilginc bir tespit. Ne zamandan beri?Serbest piyasa,demek ki İstanbul takımları güçlü takımlar kuruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimlar takim kuruyor. Ilginc bir tespit. Ne zamandan beri?Serbest piyasa,demek ki İstanbul takımları güçlü takımlar kuruyor
Anlatım bozukluğu olmuş evet ama neyi kastettiğim açık,diğerleri de iyi kadro kursun rekabet etsinler.Takimlar takim kuruyor. Ilginc bir tespit. Ne zamandan beri?
Orhan Atik zaten kovulmalı ama Emir Kıvırcık içinde bu Pazzualo geldiğinde iş yaptırmadı ona diye iddialar vardı ki kendisinin kulüp üyesi olması dışında alt yapı için nasıl bir yeterliliği var mesela? Sırf burada da değil belli ki uzun süre yönetimler değişip bu profesyoneller orada kalınca işlerini doğru yapmama, gevşeklik var gibi. Güvenilmediği için bu yönetim değil belki ama yeni gelecek yönetim tüm profesyonelleri elden geçirilmeli, alt yapı zaten baştan aşağı değişmeli bunun takip eden herkes farkında söylüyor bunu.Orhan Atik yapmış belli ki. Derhal kovulmalı. Emir Kıvırcık ise ağzı gevşek birisi. İlk geldiğinde 100 kere kendi haberini yaptırmıştı. Sızmaya şaşırmadım
Okan Hocan'ın neden Kaan'ı tercih ettiğini anlayamaman beni üzdüJelert Nelson Apo Jakobs
Sanches Torreira
Sara
Bence kesinlikle bu tandemi Okan hocam denemeli.Günlerdir düşünüyorum.Taş gibi olmazmı?
amrabat'I salar diyorsun ha 11 e 20 dk maç görür görmez (gerçi niye sallamasın- fed şimanskiden daha tehlikeli o bölgede)livakovic
osayi çağlar becao dziku oosterwolde
amrabat ismail fred
maximin
nesiri
fb'in derbi onbiri bu olacaktır şüphesiz:d
Kizma birader. Anadolu takimlari duzenlerini 00'lerin basindan beri tamamen satilmislik uzerine kurduklari icin gelisme gosterip ilk besi zorlayamiyorlar. Ekonomi zaten berbat, idareciler sark agasi kafasindan kurtulamadiklari icin de kendilerinden baska hic bir seye faydalari olmuyor. Ama bu Istanbul'un hegemonya kurmasi icin bir sebep degil. TFF denen seyin bir ise yaramasi lazim.Anlatım bozukluğu olmuş evet ama neyi kastettiğim açık,diğerleri de iyi kadro kursun rekabet etsinler.
Osimhen'i veto eden yöneticilerimiz varmış.
galatasaray'da feda dönemi açık bir şekilde yaklaşıyor
hayrola servetini mi bağışlıyorsun yoldaşgalatasaray'da feda dönemi açık bir şekilde yaklaşıyor