GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orhan Atik yapmış belli ki. Derhal kovulmalı. Emir Kıvırcık ise ağzı gevşek birisi. İlk geldiğinde 100 kere kendi haberini yaptırmıştı. Sızmaya şaşırmadım
Orhan Atik zaten kovulmalı ama Emir Kıvırcık içinde bu Pazzualo geldiğinde iş yaptırmadı ona diye iddialar vardı ki kendisinin kulüp üyesi olması dışında alt yapı için nasıl bir yeterliliği var mesela? Sırf burada da değil belli ki uzun süre yönetimler değişip bu profesyoneller orada kalınca işlerini doğru yapmama, gevşeklik var gibi. Güvenilmediği için bu yönetim değil belki ama yeni gelecek yönetim tüm profesyonelleri elden geçirilmeli, alt yapı zaten baştan aşağı değişmeli bunun takip eden herkes farkında söylüyor bunu.

Devin Özek, 1995 yılında Almanya'da doğan bir futbol yeteneğidir. Alman bir anne ve Türk bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Genç yaşta futbola ilgi duymaya başlamış ve Almanya'nın alt liglerinde futbol oynamıştır. Ancak, 2016 yılında sadece 21 yaşındayken futbol kariyerine erken bir nokta koymuştur.
29 yaşında

Jelert Nelson Apo Jakobs
Sanches Torreira
Sara

Bence kesinlikle bu tandemi Okan hocam denemeli.Günlerdir düşünüyorum.Taş gibi olmazmı?
Okan Hocan'ın neden Kaan'ı tercih ettiğini anlayamaman beni üzdü

Anlasan kesinlikle Kaan'ın yerine Jelert'i tercih etmezdin

Anlatım bozukluğu olmuş evet ama neyi kastettiğim açık,diğerleri de iyi kadro kursun rekabet etsinler.
Kizma birader. Anadolu takimlari duzenlerini 00'lerin basindan beri tamamen satilmislik uzerine kurduklari icin gelisme gosterip ilk besi zorlayamiyorlar. Ekonomi zaten berbat, idareciler sark agasi kafasindan kurtulamadiklari icin de kendilerinden baska hic bir seye faydalari olmuyor. Ama bu Istanbul'un hegemonya kurmasi icin bir sebep degil. TFF denen seyin bir ise yaramasi lazim.

en iyi transferimizin sallai olacağını düşünüyorum tamamen hissiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt