GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senol tutuyor bu ereni

nasi alcez ki

y.demir i flan taasta sunariz heralde

Jackson iyi oynarken verir 70 milyon chelsea he😂 Jackson şu an etrafını dea oynatıyor,chelsea taraftari oldum bu sene.ben getiririm haber bisey olursa merak etmeyin

Eren Elmalı'nın performans olarak ortası yok. Ya vezir ediyor ya rezil ediyor.

Eren elmalı da fizikte var ama söndü gitti çocuk ya

Chelsea Jackson açılmış ve çok iyi giderken Osimhen'i almaz onlar Fernandez'den mutsuz onu gönderirlerse orta saha alırlar bence. Osimhen için Liverpool, Arsenal, Psg bence asıl tehditler.
Eren Elmalı'ya gelince yedek Türk sol bek olarak isterim. Lakin takasla yada 1-2 milyona vereceklerse olur. 3-5 milyona falan gerek yok.

Ligte puan farkını daha da açıp direkt avrupa kupasına odaklanmaliyiz. Ben çok ümitliyim bu sene

Chelsea Jackson açılmış ve çok iyi giderken Osimhen'i almaz onlar Fernandez'den mutsuz onu gönderirlerse orta saha alırlar bence. Osimhen için Liverpool, Arsenal, Psg bence asıl tehditler.
Eren Elmalı'ya gelince yedek Türk sol bek olarak isterim. Lakin takasla yada 1-2 milyona vereceklerse olur. 3-5 milyona falan gerek yok.
Ereni en son trabzon febr maçında izledim dzeko depar attı bu kamil ona bile yetişemedi

Sterling müthiş futbolcu ve bence tam firsat transferi gibi gözüküyor, sağ,sol,forvet her yerde oynar. Ben olsam devre arası sadece sterling alır transferi kapatırım..fener alabilir gibi geliyor nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt