- 1 Mayıs 2018
- 57.687
- 48.483
- 3.873
Çöplisca keşke kallavi maaşla fenere girse
Olusu 15 gol maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöplisca keşke kallavi maaşla fenere girse
3 defansın sağ stoperinde oynar.boeyi 3 milyona geri alıp sağ stoper yapalım
Öncelikle demirbay, ziyech şuttingen jelert kiraEksiklerimizi ve eksikleri giderecek topçuları yazar mısınız?
Teşekkürler
3 defansın sağ stoperinde oynar.
![]()
Milan, Icardi ko e il Galatasaray punta un attaccante rossonero: i dettagli
L'argentino ha rimediato la rottura del legamento crociato e il club turco starebbe pensando ad un giocatore finito ai margini con Fonseca per sostituirlowww.corrieredellosport.it
Jovic honediyor
Jovic ho
Katılıyorum. Mertens giderse ya 4-3-3’e falan dönmek ya da Griezmann’ı falan almak zorundayız.Oynadığımız oyuna uygun bir adam değil bence
Yazın serbest kalacak Kevin De Bruyne ve İlkay'ı aynı anda almaya ne dersin.Katılıyorum. Mertens giderse ya 4-3-3’e falan dönmek ya da Griezmann’ı falan almak zorundayız.
Bu ikili 4-3-3 demek.Yazın serbest kalacak Kevin De Bruyne ve İlkay'ı aynı anda almaya ne dersin.
Bu ikili 4-3-3 demek.
Daha kompakt durup 2/3. bölge presine döndürür. Terim son dönemi gibi. Kale ağzına zor basarsın. 4-3-3’e döneceksek daha iyi yapı kurulur bence. KDB-İlkay’a hayır falan demiyorum bu arada da yine başka oyun bulmak lazımKDB ve Ikayla press oyunumu?
bilemedim camfield
sildillia var boey clone onun peşindeymişizdue iti gelseydi fevkalade bi hadise olmaz miydi mevcut tabloda
Daha kompakt durup 2/3. bölge presine döndürür. Terim son dönemi gibi. Kale ağzına zor basarsın. 4-3-3’e döneceksek daha iyi yapı kurulur bence. KDB-İlkay’a hayır falan demiyorum bu arada da yine başka oyun bulmak lazım
köylü devrimi berbat tarım reformları diyorsun neticede insanlar ne yiyecek insan eti yemeye başladılar.Hanibalın kafayı yemesinin nedenlerinden biride aç kızılordu askerlerinin kız kardeşini gözlerinin önünde yemesidir iyi forumlarben leninistim dostum
iyi forumlar