Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
Biz bu urfali hatipe kızıyoruz da hem fatih hocayla hem erdenle garip birsekilde arasu iyi bu adamın, erden geçen yılda kendisinden bahsettiği zamanlar vardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Damdan dusmedi ya bu adam. Illa ki icerideydi uzun zamandir bu sene one cikti. Oyle tsnidik cogumuz. Iyi kotu kalacaksa daha biraz daha dusmana korku olmayan dostumuza gucen vermeyi ogrenmeli.Biz bu urfali hatipe kızıyoruz da hem fatih hocayla hem erdenle garip birsekilde arasu iyi bu adamın, erden geçen yılda kendisinden bahsettiği zamanlar vardi
Jimnastikçiler yarısını aldılar ama.Adamlar öncesinde 11 Milyona almişti rashicayı, jk 5 milyona aldı, 10 milyon fiyat kolpa gibi
Jimnastikçiler yarısını aldılar ama.
Birde rashicayı ne kadara almış olurlarsa olsunlar istemedikleri bir herifti. Hatta sezon için düşünmediklerinden ayrı bir grupla çalışıyordu herif sonradan iş ciddiye binince şov için takıma almışlardı.
Ha 28 yaşındaki herife %50 verme konusu da enteresan biz istesek söverler adamlara gelince tamam diyorlar. Satanın nasıl bir kazancı olabilir ki bu durumdan yav.
Fb Beşiktaş Maç'ını rahat 1 şekilde kazanırne gülüyon ula idda-ül berzerker @Murat Durmaz :d
daha ortada oran yok bir şey yok. sakatlık olur, ceza olur. fb hangi hedef maçını kazanmış da bunu kazanacak? ligin en leş oynayan büyük takımı ts'a bile 102. dk'da balına golle kazanmadı mı bunlar?Fb Beşiktaş Maç'ını rahat 1 şekilde kazanır![]()
O maci fbjk kazanir rahatşu bodrum ve eyüp'ü bir yensek, sivas maçı beraberlik kredisi bile açılabilir. aynı hafta fbjk tüpraş'ta oynuyor zira.
ihtimal tabi ama maç günü yaklaştıkça, mevcut dinamiklere göre bir kez daha irdeleriz. zira fb'in bilbao maçı ile arka arkaya o iş. neyse şimdiden bir şey demeyelim.O maci fbjk kazanir rahat
O Maç'ın Oranlarla veya oyuncularla da 1 alakası yokdaha ortada oran yok bir şey yok. sakatlık olur, ceza olur. fb hangi hedef maçını kazanmış da bunu kazanacak? ligin en leş oynayan büyük takımı ts'a bile 102. dk'da balına golle kazanmadı mı bunlar?
1 ama haberin kalitesi orta. Alma çabamızı zaten biliyorduk, doğrulamış oldu. Daha somut, müspet gelişmeler bekliyoruzTier kaçtı bu herif? Güvenilir diye hatırlıyorum
ya atıyorum fb'in en önemli 2 oyuncusu sakat ya da cezalı oldu. bjk ne yapacak kaleyi mi açacak yaw?O Maç'ın Oranlarla veya oyuncularla da 1 alakası yokArif abinin ded dediği gibi Fb rahat 1 şekilde kazanır Beşiktaş Maç'ını yav
![]()
Tamamen atma haberler gibi geliyor bunlar bana. Sonuçta uğraştık ama olmadı olacak. TR'de yayın paraları bu haldeyken bu 70 milyon euro bir de sadece bonservis bir de bunun 10-15 milyon maaşı olacak akıl işi değil bunlar.1 ama haberin kalitesi orta. Alma çabamızı zaten biliyorduk, doğrulamış oldu. Daha somut, müspet gelişmeler bekliyoruz
İnşallah yanılan biz oluruzya atıyorum fb'in en önemli 2 oyuncusu sakat ya da cezalı oldu. bjk ne yapacak kaleyi mi açacak yaw?
ok ikili arasında bir ittifak var da, bence yanlış düşünüyorsunuz.
Gardi’ye boşa gitmemişizdir de 75’i peşin veriyoruz desek bile Osimhen’i RM ister, iş bir anda biter. Herhangi bir yere imza atılana kadar bu haberlerin sonu gelmez. Bu arada % falan versek Napoli daha fazla kazanabilir. 150’leri görebilecek bir adam sonuçta ama sakatlık olayları sıkıntı. O fizik, o hız, o cüsse de kendine çok çok iyi bakması gerekliTamamen atma haberler gibi geliyor bunlar bana. Sonuçta uğraştık ama olmadı olacak. TR'de yayın paraları bu haldeyken bu 70 milyon euro bir de sadece bonservis bir de bunun 10-15 milyon maaşı olacak akıl işi değil bunlar.
Masa komidinin ustunde der gider akoc. Ama gonlun olsun ayagin alissin diye Tek aksi olasilik kargalarin olmayan gururu nuksederse belki bir iki tane sıkıstırıp alabilecekleri berabwrlik olur diyelim. Ben yine de Cenk, ICK ve Nesrin'in yildizlastigi bir mac beklerim. InsaAllah yanilirim.ihtimal tabi ama maç günü yaklaştıkça, mevcut dinamiklere göre bir kez daha irdeleriz. zira fb'in bilbao maçı ile arka arkaya o iş. neyse şimdiden bir şey demeyelim.