Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.042
- 24.690
- 3.198
lyonda ise yarayacak fofana diarra flan varsa cokelim
(batan geminin mallari düstürüynan)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün amatör şube maçları var EYVAH
Ne kadar doğru bilmiyorum da 100 milyonluk satış yapmak zorundalarmış. Bu doğruysa gürcü ile cherkiyi de bir yere yapıştırırlar.Palace’ye Fofana’yı falan yollar, Botafogo’ya da çöplerini yollarlar. Biraz pazarlıkla puan silme + para cezasına falan çevirirler
Sildillia var yoklamak lazım bu sezon darbeye bağlı sakatlık yaşamış ama videolarda fena durmayan bir herif.Boey hariç iki beki de uzun zamandır tutturamıyoruz
Performans alamamanın yanı sıra harcanan paralarda göte girdi
Jakobs müzminse devre arası sağa sola iki bek alalım barışla berkanla yama olmaz
Var mı önerisi olan
Tagliafico olabilir. Hem sol bek hem stoperde oynayabilecek topçu. Jakobs’un durumu göze alındığında böyle bir takviye şart zaten devre arasında.lyonda ise yarayacak fofana diarra flan varsa cokelim
Alper Tunga Öldi mü, ıssız acun kaldi mu?Tatil bitti mi? Herkes evine dondu mu?
Ben gidiyorum hocam. Havaalanindan cikabilirsem gidicem tabi. Selametle. CimBom sana emanet.Alper Tunga Öldi mü, ıssız acun kaldi mu?
Taliskayı biz almalıyız
Taliska-osimhen
Of of of![]()
İyi tatiller dilerim üstadBen gidiyorum hocam. Havaalanindan cikabilirsem gidicem tabi. Selametle. CimBom sana emanet.