GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası bir orta saha şart, rotasyon için. Aslen defansif orta saha olup ayağı da geriden oyun kurmaya müsait olursa yeri gelir Sara’yı yeri gelir Torreira’yı yedekler ve son 10-15 dk oyuna girer. Veteran bir oyuncu da olabilir veya çok genç bir yetenek. Şimdi böyle bir oyuncumuz olsa mesela Bodrum maçında akmaar maçını düşünüp Torreira veya Sara’yı yedek başlatabilirdik mesela.

Sanchez kalitesinde olmasa bile onun gibi defansı her daim ileriye taşımaya çalışan ayağı iyi genç bir stoper şart. Defansif zaafiyetleri olacaktır illa ancak Hem Sanchez’in yanında oynayabilir, hem yedekler hem de ondan bir şeyler öğrenikçe daha iyi hale gelir.

Şu sinerji ortamında Ziyech ve Yusuf Demir hariç kimse satılmamalı..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Böyle bir adamı 40 yılda 1 bulabiliyorlar bizimkiler.9 bonservis + maaş ile 17 18 milyon euro için avrupada ilerleme şansını kaybedeceksin.Zaten sürekli bir avrupa başarısızlığı sebebi düzgün oyuncu buluyorsun sonra bozuyorsun takımı.

Gene algıları patladı. Devlet Galatasaray'ı destekliyor diye şişiriyorlardı..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Raspodori gelsin ne dybalasi Allah askina,griezman daha doğru üstelik mertens yerine.dybala geliyosa ziyech gitsin

bu hesap eskiden kimdi bilen var mı? @Aras Şimşek duyumlarına neden guvenmis millet sanki bilyo gibi sen tanıyo musun aras

Krepin Diatta'yı biliyoruz da bu hesabı bilmiyorum. Boş gibi görünüyor zaten, geçmişi yok bir şeyi yok, başka bir hesap satın alınıp isim değiştirilmiş de eski hesap kim bilmiyorum. Bahsi geçen isimlerin de birbirine benzer hiçbir yönleri yok. Kuru sıkı gibi tweet

Krepin Diatta'yı biliyoruz da bu hesabı bilmiyorum. Boş gibi görünüyor zaten, geçmişi yok bir şeyi yok, başka bir hesap satın alınıp isim değiştirilmiş de eski hesap kim bilmiyorum. Bahsi geçen isimlerin de birbirine benzer hiçbir yönleri yok. Kuru sıkı gibi tweet
O zaman kesin doğrudur

Birbirne benzeyen yönlerinin pek olmaması hadi yazında öyle isimler vardı diyelim ama bu isimlerde liste başı Dybala olmaz zaten. Mertens yerine düşünülüyorsa ilk sırası Raspadori sonra Cherki en son Dybala olur. Raspadori bu sezon Conte ile istediği süreleri hiç alamıyor onunla ilgilenme ihtimalimiz yüksek olabilir sezon sonu için. Cherki ile sezon başı istemiştik kendisi TR'yi istemiyor PL yapacak Liverpool haberleri var hatta.

Birine sordum,güvenilir dedi.benim takip ettiğim ve beni takip eden yüksek takipçili hesaplar guveniyo buna.bir de başka bi arkadaşa sorayim

Jakobs da yok 4lu olmaz

Mecbur 3421
Takımda zaten bek yok ki

O yüzden ha 3-4-2-1 oynamışsın ha 4-2-3-1

Ben beğenmiyordum bizim 4-2-3-1'i ve 3-4-1-2 baya heyecanlandırıyodu

2011-12 sezonunda 4-4-2'ye dönünce yakaladığımız oyunu yakalamıştık

Yazık oldu artık mümkün değil. 3-4-3 aynı lezzeti verir mi bilemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt