- 17 Ağustos 2009
- 44.170
- 33.281
- 3.448
Real haberleri yalan. Canları çok isterse gider Laport'u alırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu sinerji ortamında Ziyech ve Yusuf Demir hariç kimse satılmamalı..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
şu 2 kadavra yakışmadı ortakDumfries--Torreira-Sara--Davies
-------Dybala------Neymar------
-------------Osimhen------------
Var bir hayalimiz.
Başı ve sonu ferrari ortası anadolDumfries--Torreira-Sara--Davies
-------Dybala------Neymar------
-------------Osimhen------------
Var bir hayalimiz.
bu hesap eskiden kimdi bilen var mı? @Aras Şimşek duyumlarına neden guvenmis millet sanki bilyo gibi sen tanıyo musun aras
O zaman kesin doğrudurKrepin Diatta'yı biliyoruz da bu hesabı bilmiyorum. Boş gibi görünüyor zaten, geçmişi yok bir şeyi yok, başka bir hesap satın alınıp isim değiştirilmiş de eski hesap kim bilmiyorum. Bahsi geçen isimlerin de birbirine benzer hiçbir yönleri yok. Kuru sıkı gibi tweet
doğu perinçek sponsora yardım ederse
galatasaray düşmanı olurum
Birbirne benzeyen yönlerinin pek olmaması hadi yazında öyle isimler vardı diyelim ama bu isimlerde liste başı Dybala olmaz zaten. Mertens yerine düşünülüyorsa ilk sırası Raspadori sonra Cherki en son Dybala olur. Raspadori bu sezon Conte ile istediği süreleri hiç alamıyor onunla ilgilenme ihtimalimiz yüksek olabilir sezon sonu için. Cherki ile sezon başı istemiştik kendisi TR'yi istemiyor PL yapacak Liverpool haberleri var hatta.Krepin Diatta'yı biliyoruz da bu hesabı bilmiyorum. Boş gibi görünüyor zaten, geçmişi yok bir şeyi yok, başka bir hesap satın alınıp isim değiştirilmiş de eski hesap kim bilmiyorum. Bahsi geçen isimlerin de birbirine benzer hiçbir yönleri yok. Kuru sıkı gibi tweet
dostum bilmediğin konular girmeAbdülhamiti savunduğu için mi
Birine sordum,güvenilir dedi.benim takip ettiğim ve beni takip eden yüksek takipçili hesaplar guveniyo buna.bir de başka bi arkadaşa sorayimKrepin Diatta'yı biliyoruz da bu hesabı bilmiyorum. Boş gibi görünüyor zaten, geçmişi yok bir şeyi yok, başka bir hesap satın alınıp isim değiştirilmiş de eski hesap kim bilmiyorum. Bahsi geçen isimlerin de birbirine benzer hiçbir yönleri yok. Kuru sıkı gibi tweet
Takımda zaten bek yok kiJakobs da yok 4lu olmaz
Mecbur 3421
Hiçbir zaman 11 oynamayacağı çok bellisuayip var