Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedson'un bons yarısı hala benfica'da değil mi?Jelert'i isteyen kulüp büyük ihtimalle Benfica.Orda hoca değişikliği olduğu çin yeni gelen hoca her transferi överken sağ bek transferini övmemiş.Jelert O'nun daha çok sevdiği stilde 1 oyuncu olabilir hem sağ bekte hem sol bekte oynaması da avantaj olabilir.Yazın da istiyolardı 4 milyon euro verirler en fazla bence yav![]()
Öne geçemez ama yakınlaşmalarına gerek yokKimse saçmalamasın gözünü seveyim Osimhen varken Haaland Mbappe filan gelmediği sürece kimse şampiyonluk yolunda önde görmesin kendini
bu transfere girilmeli böyle gelmemeli
Portekiz takımları bence böyle 1 olayı kabul etmez.30 yaş üstü oyuncuları gönderebilecekleri 1 Ülke Ligi'nde müşterilerini kaçırmak istemezler bence reis yavgedson'un bons yarısı hala benfica'da değil mi?
jelert ile takas edek gedson'un %50'yi :d
Sara ile aynı menejermiş, tottenham maçını izletsinler daha ucuza bile gelir.Bizim yönetim bunların karakterinde olsa fiyat yükseltmek için girerdi ama öteki yandan sana çelme takmaya çalışana aynı şekilde karşılık vereceksin
Okan hoca ister mi bilmiyorum ama fiyat yükseltilmeli. Bizimkiler bu efendilik durumlarını şikecilere karşı askıya almalı artıkSara ile aynı menejermiş, tottenham maçını izletsinler daha ucuza bile gelir.
Osimhen talisca ile lig biter, Avrupa için ciddi favori oluruz
gedson'un bons yarısı hala benfica'da değil mi?
jelert ile takas edek gedson'un %50'yi :d
her 1 milyon euro için 1 loveface
Doğru söylüyorsun. Senin İcardi'ye yaptiğin hırboluğun aynısını yapıyormuşum harbiden.Şu çocuğu sal artık
Tamam iyi ki bi istemedin,alındı ve tutmadı,her seferinde bok atmaya çalışman,gitsin yazman baydı artık
İcardiye 2 msj yazınca kafa açıyosun,kendin jelerte aynısını yapıyosun farkında değilsin
![]()
Galatasaray se tourne vers un ancien attaquant de l'Olympique Lyonnais - Sport.fr
Le Galatasaray Istanbul cherche un nouvel attaquant pour le mercato hivernal. Le club turc penserait à Moussa Dembélé. Mauro Icardi out jusqu'à la fin de la saison, Galatasaray se penche sur un autre profil pour renforcer son attaque lors du mercato. Selon Todofichajes, la formation turque...www.sport.fr
Kim oDembeleeeeeeee
Bana inanmayanlar utanır mı??? Sanmam...
Eyvahh yinemi adimi Ahmet dembele yaparmisiniz isteği gelecekDembeleeeeeeee
Bana inanmayanlar utanır mı??? Sanmam...