GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlanalı 3 hafta oldu eleman hala arjantinde keyif çatıyo ameliyat olup toparlanmaya başlaması gerekirken

Ö.sancar yine sallamıyosa ameliyatı da arjantinde olmak istemiş

Topçuyum diye bağırıyor,
Ziyech, icardi ve Yusuf yerine
Arias, Tapia ve sağ bek
Gayet yerinde olur gibi
Bonservisi yokmuş, genç, maaşı da çok uygundur. Cagigao oralara hakim o önermiş olabilir. Denenebilir şöyle bir şey olabilir gibi geliyor bana Yusuf'un yerine bu genç, Ziyech yerine Arias, Nelsson'un yerine Devyne Rensch(sağ bek ve gerektiğinde stoper oynayabilen biri- Kaan Ayhan profili sanırım tabi daha tempolu ve hızlı) böyle bir şey olabilir yabancılarda. Bu genci Uefa'ya yazmazsın.

Şikeciler puma anlaşmasından çıkıp.nasil adidasa gecebiliyorlar ? Bize kol gibi 5 sene anlaşma sokmuşlar
Uzun süreli anlaşmalar herzaman kulüp aleyhine oluyor öğrenemedik bunu

Şikeciler puma anlaşmasından çıkıp.nasil adidasa gecebiliyorlar ? Bize kol gibi 5 sene anlaşma sokmuşlar
Sözleşmeleri bitiyordu çünkü. Şimdi Fb- Adidas ile 1 yıllık mı anlaşacak sanki? Forma anlaşmaları zaten bir firma ile anlaşacaksın biraz uzun süreli oluyor yani.

Anlaşmadan çıkmadılar, opsiyon imiş önümüzdeki sezon o opsiyon kullanılmamış. Puma'da devam etmek istememiş galiba. Ortak fikir yani.

Icardi'yi seviyorum ama bir an önce tedavi olsun ve süreci hızlandırsın.

Icardi'yi seviyorum ama bir an önce tedavi olsun ve süreci hızlandırsın.
Sakatlığının 8 ay değilde 5-6 ay cıvarı süreceği söyleniyodu sakatlanalı 1 ay oldu 5 ay sürse 4 aya aramızda olacaktı ikinci yarının ortalarında oynamaya başlar final maçlarında da komple takımla beraber olurdu

Paşanın hiç umrunda değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt