Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Benim merak ettiğim. Geçen 2 sezonda verilen pozisyon xg ortalaması ve bu sezonki kaç. O tablo durumu gösterir biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi öyle forvetlerin yok3lu devam
Hatta 2lide olur
2-6-2
Ben defans istemiyorum, Gerets zamani 4 forvetle ciktigimiz zamanlari ozledim
Jakobs yokken beke koyacak adam yokPenaltı dışında yediğimiz tüm goller 3lü yüzünden. Sadece Yunus'un takip edememesinden dolayı yediğimiz 4 gol war Avrupa'da. Jakobs olsa neyse
Nelssonu bi daha oynatacagini sanmiyorum. Muhtemelen gitmek istiyordu izin vermedik yine simdi bizi sildi kafasindaJakobs yokken beke koyacak adam yok
3lude bi tarafta jakobs olsa daha dengeli olur tabi, 4lu olunca 2 tane tirt adam oynatmak veya barisi geri cekmek zorunda kaliyosun her turlu daha kotu. Gerci simdi apo yok mecbur jelert ve berkanli 4lu oynayacaz nelsonun da sicmamasini umacaz.
Metehanla fln olmaz
Aslında sadece icardi değil kanat bek oyuncuların yoksa eğer oynayamazsin bu sistemi jacobs olsa bir nebze..En çok gol attığımız ama en çok gol yediğimiz sistem. İcardi'nin yokluğunda 3 lü oynamak fantazidir.
Fb maçına üçlü çıksak elimize vermişlerdi snaa öyle söyliyim
Kulübü patates firmasına sattıkBizim pilot takım vardı Niğde anadolu diye. Ne oldu onlara ?
çeyreğe kalalım da derdimiz o olsun üstat.Jesuslu fb ne oynuyorsa onun daha da ofansif halini oynuyoruz şuan, bu oyun bence maç maç olabilir de, ana plan olamaz.Hele Avrupa'da en önemli şey kompakt kalmaktır, çeyrek finalde falan bu takım ne yapacak ?
Heh onun da 5-4'lük Gümrük maçı falan oluyordu. Bizim Avrupa maçları da o şekil skorlu geçiyor. Rakip hücum yaptığında kimin kimi tutacağı belli değil. Davinson doğaçlama saldırıyor.Jesuslu fb ne oynuyorsa onun daha da ofansif halini oynuyoruz şuan, bu oyun bence maç maç olabilir de, ana plan olamaz.Hele Avrupa'da en önemli şey kompakt kalmaktır, çeyrek finalde falan bu takım ne yapacak ?
İnş zortz. Fazlası bizi bozar. Kazara turlamayız inşçeyreğe kalalım da derdimiz o olsun üstat.
ilk 8'e kalırsak son 16 turunda, 9-24'e düşersek playoffta eve gönderirler bizi.
çoğu maçta net pozisyon veriyoruz.
diziliş, oyuncu her neyse düzeltilmeli.
yarısı eksik eyüp 3 net fırsat buldu kendi sahamızda. 3 şut 2 gol diyoruz ama hepsi direkt gol şansı. haliyle gol ihtimali artıyor.
az maçı da 3 olabilirdi yarım saatte. muslera'nın yüzüne çarpan top içeriye girse kopacaktık 10. dakikada.
hadi avrupa neyse ama ligde daha sağlam durmamız lazım. özellikle iç sahada 2-3 atınca o maça 3 puan yazabilmek gerekiyor. toplam 5 gol attığımız iki iç saha maçında 4 puan bıraktık.
İnş zortz. Fazlası bizi bozar. Kazara turlamayız inş
eşleşmeye bağlı tabi ama ben zor görüyorum ilerlemeyi.İnş zortz. Fazlası bizi bozar. Kazara turlamayız inş
Avrupa dönüşü takım gebermiş oluyor. Zaten 10 tane sağlam adamımız anca war. Devrede takviye falan da kurtarmaz Avrupa'yı. Erden-Okan geçen yaz Davinson dışında full karavana atmış. Onları temizlemeye çalışıyoruz hala
ben osimhenin futbolu hakkında kötü birşeymi dedim hüsnücüğüm
sahne onun artık
direkler, kalecinin üstüneleri vurmayıp direkt kaleye sokacak topları
Sinan yılmaz dün bu şekilde uefa'da bi turda lazio,ajax falan bi devrede 2 tane atar ne olduğunu anlamadan elenirsin dedi, katılıyorum. Defansif seviyemizi geçen 2 sezona döndürmeliyizHeh onun da 5-4'lük Gümrük maçı falan oluyordu. Bizim Avrupa maçları da o şekil skorlu geçiyor. Rakip hücum yaptığında kimin kimi tutacağı belli değil. Davinson doğaçlama saldırıyor.
İnş zortz. Fazlası bizi bozar. Kazara turlamayız inş
çeyreğe kalalım da derdimiz o olsun üstat.
ilk 8'e kalırsak son 16 turunda, 9-24'e düşersek playoffta eve gönderirler bizi.
o da gelsinArias tam olarak kimin yerine isteniyor
Gidin bek alin yaw manyak misiniz