GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında biraz baktım. Adamın söylediklerinin %80'ni yalan Eyüp maçında iptal edilmesi gereken gol ile ilgili ben öyle pozisyon görmedim diyor Göztepe maçını unutmuş herhalde. Davinson'ın kırmızısı diyor ilk sarısından önce penaltıyı atlıyor. Antep maçı ile ilgili sadece Becao'nun pozisyonuna değinip geçiyor. Adam yalanları atıyor buradaki arkadaşlarda susturmuyor diyorlar nasıl sustursunlar acaba? Adamda utanma, kızarma mı var?

"Acunun kankası" kendi evinde "acunun bir başka kankasına" puan kaybedip "acunun kendisini" sevindiriyor

Çıldıracam yaw
Acunla muhatap olmayan yüzde yüz GS şahıs yok gibi bişey Ergin Ataman var sadece herhalde ondan da pek emin değilim araştırmak lazım.

Avrupa’da son 5 senede fb 42 bin puanda gs daha geride diyor

Biri de cikip gs cl’deydi 5 senedir ondan diyemiyor

Acunla muhatap olmayan yüzde yüz GS şahıs yok gibi bişey Ergin Ataman var sadece herhalde ondan da pek emin değilim araştırmak lazım.
Çünkü bu işlere girmeden önce farklı bir yapı çiziyordu. En büyük GS dediği zaman var. Terim- Mou sorulduğunda tabi Terim diyor bu işlere girmeden önce yapı falan dediği yok ki. Bu işlere girince bunları demeye başladı. Eskiden kendisi ile ilgilenip kimmiş bu diye bakan yoktu şimdi şimdi ortaya çıkıyor işte. Bu işlere girmesinin sebebi de çıkar elbet ortaya Aziz Yıldırım dediği şeylerden bir korku mu mesela?

Bunlar çok yakın ama. Muhabbet başka bir şey, dostluk başka. Okan buruk o laflardan sonra bile dostum diyor, işin sonunda acun ileride beni bir kulübe hoca falan yapar arayı bozmayayim işi vardır

Bu malum şahsa doğruyu ispatlama çabası beni çok güldürüyor. Adamın amacı algıyı yönetmek. Hayatı tarikatların yanında geçmiş, büyümüş şahısları normal insanmış gibi ele almayın artık. Bu insan bir medya maymunu. İşin mutfağından çıktı. Derdi doğruyu konuşmak değil gündemi işine geldiği kıvama çekmek.

Son düzenleme:
Bunlar çok yakın ama. Muhabbet başka bir şey, dostluk başka. Okan buruk o laflardan sonra bile dostum diyor, işin sonunda acun ileride beni bir kulübe hoca falan yapar arayı bozmayayim işi vardır
Okan'ın bir kulübe hoca olmak için Acur'a ihtiyacı mı war abartma

Erden abi de pas vermiyo hiç

Bunun yörüngesinde bulunmayan herkesi ayrı bi sevicem bundan sonra

Ya hepsini geçiyorum en büyük gs efsanesi ftye elemanı gibi muamele yapmasını hazmedemiyorum

Terim'in ihtiyacı war çünkü kadayıf olmuş durumda. Okan'ı yollasak yurt içi, yurt dışı, milli takım her yerde iş bulur.
Sergen 2 sene önce en iyi tdydi bi anda yorumculuğa düştü max antalyayı falan çalıştırdı belli ki acunla limoniler

Eskisi gibi yakın olsalar sergeni mutlaka değerlendirirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt