GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok fazla sakatlik vermeye basladik. Bizi cok zor bir ikinci sezon yarisi bekliyor.. Yapacagimiz transferlerin hepsi nokta atisi olmasi lazim.
Sahada oyuncularımıza dayak atıyorlar normal değil mi gelecek adamlarda fark etmez dayak yemeye devam edersek sakatlık vermeye devam ederiz.

Ayının dediklerine denk geldim küfür etmemek için kendimi zor tuttum çıktım X’ten. Kumar borcunu böyle ödemeyi düşünüyor herhalde

Sahada oyuncularımıza dayak atıyorlar normal değil mi gelecek adamlarda fark etmez dayak yemeye devam edersek sakatlık vermeye devam ederiz.
buldozer gibi caydırıcı bir kaç topçu alalım luyindama vardı rakibi yaklaştırmıyor bile topa o stil bir ortasaha ve stoper çok iyi olur.

Devre arası min 4 transfer lazım.

Arias
Hızlı Stoper
Sağ bek
Skorer Orta Saha
az olmuş umutum stoper,sağ bek, orta saha, sağ açık ve forvet toplam 5 transfer lazım dursun başganım duy bizi.

Yedek kulübesine böylesi birini koyup kavga çıkarsa kulübeden fırlayıp direk sahaya dalıp mevzu çıkartsın. :asd:
Luyimdama’yı neden gönderdik ki? En son ayakkabıcılık mı ne yapıyordu. Verirdik 100 bin euro manaj’ın bacağını kırar, hakeme kafa falan atardı.

Luyimdama’yı neden gönderdik ki? En son ayakkabıcılık mı ne yapıyordu. Verirdik 100 bin euro manaj’ın bacağını kırar, hakeme kafa falan atardı.
Öyle biri net lazım böyle ayı gibi mesela Barış Alper'e o hareketten sonra kulübeden koşarak Manaj'ın ağzını burnunu kırmalıydı 10 maç ceza versinler ama ağzını kırıp gerekli mesajı vermiş olurdu.

Vallahi lazım öyle 3-5 adam sırf 90+ da maça alıp gerekirse hakeme kafa falan atacak. Yediği ceza umrunda olmayacak

Pepe futbolu bırakmaya yakın gelsin yedek kulübesinde maaş verelim olay olursa sahaya fırlayıp ağız burun kırsın.

Allah inşallah karşılaştırır da
Karagümlü Apo denen
Ve
ümİT denenle denk düşürür de ne olacaksa olsun
Gireriz içeriye 3-4 yıla çıkarız da bu ibnelere değer mi

Yeşilli vatandaş yüzünden oldu o da. (gol yedirdikleri çarpışıp sakatlanma olayı) Ryan Donk da badigardlıkta iyiydi sahada ve kulübede. Onu da Babel yüzünden yedik. Arkadaşını iyi seçeceksin!!

Tüm eski hakemler cart curt satın alınmış
Kerhane ağzıyla konuluyorlar
Bu forumdaki yöneticiler erman ahmet paylaşmayın kardeşim
Bunlar paraya tapan karaktersizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt