Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Bu Jakobs ne zaman iyileşecek?
adama yeni bacak yaptırsak şimdiye kadar iyileşmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Jakobs ne zaman iyileşecek?
Gsc uygulamasını silelim
Monacodayken de çok sakatlanıyordu diye hatırlıyorum. Zorunlu satın alması yoksa geri göndermek lazım.Abdülkerim sedye + maç sonu koltuk değnekleriyle çıktı adam 10 güne döndü Jakobs halen ortalıkta yok.
Şartsız zorunlu diye hatırlıyorum her türlü sene sonu alınacak gibi gözüküyor.Monacodayken de çok sakatlanıyordu diye hatırlıyorum. Zorunlu satın alması yoksa geri göndermek lazım.
O zaman çöp olan bir 9 milyon euromuz oldu diyebiliriz.Şartsız zorunlu diye hatırlıyorum her türlü sene sonu alınacak gibi gözüküyor.
20 m euro çöp oldu ve karşılığını maç süresi olarak bile alamıyorsun.Fena rezil bir transfer dönemiydi.Monacodaki sakatlığına bakmadan şartsız almışlar şaka gibi.O zaman çöp olan bir 9 milyon euromuz oldu diyebiliriz.
Doktor onay vermeden yapmazlar bütçeli transferleri. Ama adam her yerinden sakatlanıyor kronik de diyemiyorsun. Neyse inşallah düzelir. Oyunculuğunu beğeniyorum bu arada tam hocanın istediği tempolu bek.20 m euro çöp oldu ve karşılığını maç süresi olarak bile alamıyorsun.Fena rezil bir transfer dönemiydi.Monacodaki sakatlığına bakmadan şartsız almışlar şaka gibi.
son u istiormusuz
İtalya’ya gidiyorum Ocak 15te
çav bella ile uğurlarımİtalya’ya gidiyorum Ocak 15te
son u istiormusuz
3 hafta önce doktor hazır demedi mi, iyileşmeden başka bir yerinden yeniden sakatlanmıştır oadama yeni bacak yaptırsak şimdiye kadar iyileşmişti
son u istiormusuz