Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.547
- 40.261
- 3.413
S cekmemiṣmiyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pogba mi has hus mu diye sorsan cevabim has hus olurduLemina mi Pogba mi
şikrinyar-sancez-abdül
triosunu yorumlayalim
Yok kardesim sevmezdim. Hiyarin teki oldugunu dusunuyorum. Ahengimizi bozacaktir. Keyfi olunca oynayan dumbuk bir topcumsu.Lemina yi begenmez miydin reis

Ben severdim hıyar severim. Çok iyi topcu Arif ağamYok kardesim sevmezdim. Hiyarin teki oldugunu dusunuyorum. Ahengimizi bozacaktir. Keyfi olunca oynayan dumbuk bir topcumsu.
Bu herif her an sakatlanabilir gelmesin. Birde bencil bir herifMehmet Özcan: "Listeye Liverpool'da forma şansı bulamayan İtalyan yıldız Federico Chiesa da eklendi."
Anladığım kadarıyla zaten sadece antrenmana katılmak istemiş. Yani bizim oyuncumuz olmayacak. Bunu kabul eder mi hoca sanmıyorum çünkü bir kazancımız yok. Belki reklam için olabilir Ocak ayında Kemerburgaz'a geçeceğimiz düşünülürse oranın da reklamı için falan ama gereksiz bir şey her halükarda.Pogba ceza almadan önce ki 2 senesinde bile sürünüyordu sahada.
Cezası yanlış hatırlamıyorsam mart ayında bitecekti. Hazır olması vs derken oynaması mayıs başını ancak bulur. Ligin son 3-4 haftasında oynayacak topçu için kontenjan işgaline gerek yok
bu olsun ahmet beyin uşağı olurum