Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Daha girişim olmadan medyaya sızıyor bilgi. Böyle transfer mi yapılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve bundan kutunun haberi oluyor bak bakDaha girişim olmadan medyaya sızıyor bilgi. Böyle transfer mi yapılır
reşford-debrün ho
Bize yazıyorlar, kadife ayak. Gelip tutsa ligi kırabilecek yetenekte futbolcu
Brezilya liginin en iyi oyuncusu deniyor hem arias hem garro gelsin
Bu eleman buraya gelse alex etkisi verebilir öyle bir izlenim aldımGerçekten Brezilya 'da enteresan işler yapmış adam. Fotmob adında bir sayfa var istatistik tutan. Hücumda yaptıklarına bakıyorum Mertens 'in yaptığı işlere çok benziyor bir de pas / topla buluşma / uzun pas veya orta istatistiklerine bakıyorum Sara 'nın yaptığı işlere çok benziyor
Özellikle Depay geldikten sonra enteresan işler yapmışlar. Mesela 1 gol 1 asist ile oynadığı bir maç var neler yapmış diye bakıyorum %91 pas isabet oranıyla oynamış, takım arkadaşlarına 8 şans yaratmış, 107 kere topla buluşmuş, 3. bölgeye 12 pas atmış, 7 orta 5 uzun top atmış filan saçma sapan işer yapmış adam bir maç içinde. Adam topu kullanma konusunda hemen her istatistik kaleminde domine etmiş maçı
Daha dur hele bir transfer dönemi başlasın. O zaman Hatip ağamız davul ve zurna ekibi eşliğinde transfer yapmaya uçacak.Daha girişim olmadan medyaya sızıyor bilgi. Böyle transfer mi yapılır
Ama şey sıkıntı benim anladığım Corinthians bu adama topu bırakıp tüm topları bu adamın kullanmasını istiyor. Mesela en iyi oynadığı 2 gol 1 asist yaptığı ne bileyim 1 gol 1 asist ile oynadığı 9.6 9.1 rating aldığı filan maçlara bakıyorum az önce söylediğim gibi topu kullanma adına kilit pasından, pas isabetine, ortasından uzun pasına topla buluşmadan pozison hazırlamaya kadar topu kullanma konusunda her anlamda oyunu domine etmiş ama hep 20 pozisyon kaybı, 18 pozisyon kaybı filan yapmışBu eleman buraya gelse alex etkisi verebilir öyle bir izlenim aldım
Fena degil ehtiyar senden naberEmin bayram mi
Voleybolde lazeravazede oldum hüzünlüyüm yarın yenersek kendime gelirimFena degil ehtiyar senden naber
Yalın dilek vardı malmö kadrosunda. O çocuk forvet diye biliyorum yamuluyorda olabilirimBu arada aklima gelmisken ortaya bir sorayim diyorum belki aranizda alt yapiyi yakindan takip edenler vardir (Sergen haric).
Bu alt yapida biraz santrafora benzeyen bir oyuncu yok mu soyle 16-17 yaslarinda olan? Yani elimizde Icardi (gerci suan sakat) ve Osimhen varken bunlardan ogrenecek birseyler kapacak belki ileride faydali olacak biri de ciksin artik. Yazik olur kimse yoksa, en kotu rotasyon forveti bile olsa isimizi gorecek ileriki yillarda bizim icin guzel kazanc olur.
Ada yüzgeç varda o da daha 15 yaşında ama fena geliyor altyapıdan. Devam ettirirse gelişimini sağlam bir yıldız olacak.Bu arada aklima gelmisken ortaya bir sorayim diyorum belki aranizda alt yapiyi yakindan takip edenler vardir (Sergen haric).
Bu alt yapida biraz santrafora benzeyen bir oyuncu yok mu soyle 16-17 yaslarinda olan? Yani elimizde Icardi (gerci suan sakat) ve Osimhen varken bunlardan ogrenecek birseyler kapacak belki ileride faydali olacak biri de ciksin artik. Yazik olur kimse yoksa, en kotu rotasyon forveti bile olsa isimizi gorecek ileriki yillarda bizim icin guzel kazanc olur.
Kadroya her hafta alınan bile var son 5,10 dk şans verilebilir diyecem ama ilk değişiklik bile son 10 dkya kalıyor böyle mümkün değilBu arada aklima gelmisken ortaya bir sorayim diyorum belki aranizda alt yapiyi yakindan takip edenler vardir (Sergen haric).
O 18 yasinda sanirim, A takimla beraber antrenmanlara da cikiyor olmali umarim birseyler kapar ve faydali olur diyelim.Yalın dilek vardı malmö kadrosunda. O çocuk forvet diye biliyorum yamuluyorda olabilirim
Onu bilmiyorum ama yasi epey kucuk sayilir, A takim seviyesine gelene kadar Osimhen ve Icardi gitmis olur buyuk ihtimalAda yüzgeç varda o da daha 15 yaşında ama fena geliyor altyapıdan. Devam ettirirse gelişimini sağlam bir yıldız olacak.
En kotu antrenmanlarda birseyler ogrense sonra bazi maclarda 5-10 dakika forma giyerek baslasa belki biri cikar diye umit ediyorum.Kadroya her hafta alınan bile var son 5,10 dk şans verilebilir diyecem ama ilk değişiklik bile son 10 dkya kalıyor böyle mümkün değil