Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.173
- 22.879
- 1.433
Müller GS'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müller GS'de
Bize acil lemina lazım
Lucumi olur bak. Sanchez referans olsun yeter.Skriniar işi şurada patlıyor; bize sol ayaklı biri daha elzem. Kaan sağlıklı olduğu sürece sahada olur. Öyle bir ayak kalitesini bulmak çok zor. Sol ayaklı, gerektiğinde sol bek de oynayabilecek biri çok daha iyi olur sanki. Lucumi ismini bu yüzden zikretmiştim. Sanchez gerekirse sağa da geçebiliyor ama Apo yerine birini koyamıyoruz. Jakobs olurdu dedik sakatlıktan belini doğrultamıyor.
Bence yerli oyuncu da alınacak. Bir tane yerli sol bek bir de Ahmet Kutucu, Eren Dinkçi vb. bir yerli hücumcu almaya çalışacağız belki yerli orta saha da olabilir yerli hücumcu yerine.5-6 transfer falan beklemeyin cunku gercekci degil.
Suan ekibimizde 14 yabanci var yani kontenjan dolu. Nelsson, Ziyech ve Yusuf gitti diyelim, en fazla 3 yabanci alinabilir. Zaten sayisal olarak dogru profilde ve dogru pozisyonlara oyuncu alirsak daha fazlasina da gerek yok. Yaz doneminde degiliz sonucta sezon ortasinda buyuk capli transfer operasyonu mantikli degil.
Evet üstadSkriniar davidson abdulkerim
3lü şeklinde mi düşünüyorsun
Aklıma yatıyor fakat maaşı çok elemanınEvet üstad
Jelert izleyin
Yerli oyuncu konusunda hic fikrim yok calisma veya istek var mi diye, genelde yerli isimler medyaya daha cabuk dusuyor ama ortada bir tane isim bile cikmadi simdiye kadar.Bence yerli oyuncu da alınacak. Bir tane yerli sol bek bir de Ahmet Kutucu, Eren Dinkçi vb. bir yerli hücumcu almaya çalışacağız belki yerli orta saha da olabilir yerli hücumcu yerine.
Abdülkerim yerine Jakobs bek özellikli stoper oynasın resmen dönen top saray oluruz ortada hiçbir top bırakmayız.Nando
Skriniar Davinson Abdülkerim
Barış Gabri Lucas Sallai
Dybala Yunus
Osi
Hmm..

Kimya oturur ise kupa ikinin net en önemli adaylarından biri oluruz ya. Fena bir şey olur...Abdülkerim yerine Jakobs bek özellikli stoper oynasın resmen dönen top saray oluruz ortada hiçbir top bırakmayız.![]()
Eren Elmalı ismi çıktı aslında. Bir de Berkay Özcan söyleniyor ama o sadece söylenti.Yerli oyuncu konusunda hic fikrim yok calisma veya istek var mi diye, genelde yerli isimler medyaya daha cabuk dusuyor ama ortada bir tane isim bile cikmadi simdiye kadar.
Eren Elmali taraftarlar tarafindan ortaya atilmadi mi? Ciddi bir kaynak gormedim.Eren Elmalı ismi çıktı aslında. Bir de Berkay Özcan söyleniyor ama o sadece söylenti.
Bir kaç Ts'li kaynakta çıktı sanırım biz 2 vermişiz onlar 3.5 istemiş gibi bir haberdi.Eren Elmali taraftarlar tarafindan ortaya atilmadi mi? Ciddi bir kaynak gormedim.
Üstad bu sezon iyi gidiyor, ben seviyorum üstadı. Ancak bir noktada dönüşümü yapmamız gerekecek. Dybala bir fırsat gibi. Zor karar şahsen.