- 3 Haziran 2015
- 56.942
- 66.070
- 4.143
Ohaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok büyük rakam değil bu adam form tutarsa almak lazım ,opsiyon koydurmazsak çok uzulebilirizOpsiyon için 10 civarı isterler sanırım yahut 8 en düşük
Adım adım bu noktaya gidiyoruz galibaNando
Skriniar Davinson Abdülkerim
Barış Gabri Lucas Sallai
Dybala Yunus
Osi
Hmm..
John arias koy dybala veya sallai çılartNando
Skriniar Davinson Abdülkerim
Barış Gabri Lucas Sallai
Dybala Yunus
Osi
Hmm..
Bonservis ne kadar harcayacağız o belli edecek galiba Arias için. Ama oldu diyelim yer yok bu sefer Dybala gelir ise.John arias koy dybala veya sallai çılart
Yazın futbolcular ne olursa olsun 45 gün kadar dinlenmeli.Habire maç oynanıyor dinlenecek zaman kalmadı üstüne uluslar ligi de çıktı
Sıkıntı bonservisi değil maaşı. Adam 7 yıllık alıyor ve 4 yıl daha sözleşmesi var. Aynısını isterse almamak daha hayırlısı olur. 6 ay kirala yazın başka opsiyonlara bak.Çok büyük rakam değil bu adam form tutarsa almak lazım ,opsiyon koydurmazsak çok uzulebiliriz
Yaz dönemi maaş bütçesi açılır muhtemelen tabiki maaşı yüksek olur adam elit stoperlerden ama opsiyon koyarsak enazindan adam form tutarsa yazın kaçırdık diye uzulmeyizSıkıntı bonservisi değil maaşı. Adam 7 yıllık alıyor ve 4 yıl daha sözleşmesi var. Aynısını isterse almamak daha hayırlısı olur. 6 ay kirala yazın başka opsiyonlara bak.
Yıllık 12 ise olmaz veto yer.
Bir stopere 7 veremez bizim gibi kulüpler. 7 verdin mi davinson da isyan çıkartır aynı maaşı ister takım dengeleri şaşar.Yaz dönemi maaş bütçesi açılır muhtemelen tabiki maaşı yüksek olur adam elit stoperlerden ama opsiyon koyarsak enazindan adam form tutarsa yazın kaçırdık diye uzulmeyiz
Daha mantıklı olur bence.12m a arias bonservis veririz
Noldu??!!!Ohaaaaaa
Pesimi birak burhanUgurcan
Davinson - Skriniar - Abdül
Arias - Torreira - Yunus - Sara - Jakobs
Dybala
Osimhen
Skriniar'ı istiyorduk bir ara. Formu ne durumda acaba. PSG izlemiyorum bu sezon hiç.