GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çerçeve belli

Nelsson, Yusuf, Ziyech şut; Icardi lisans iptali

Gelecekler:
1) Düzgün stoper - Skriniar
2) Düzgün sağ kanat bek - Aarons
3) Mertens ikamesi hücumcu - Dybala
4) Orta saha alternatifi - Lemina

Rotasyon:
Kale: 🪣, Günay
Stoper: Davinson, Skriniar, Abdülkerim, Kaan, Metehan
Kanat bek: Jakobs, Aarons, Sallai, Jelert
Orta saha: Sara, Torreira, Lemina, Demirbay, Berkan
Hücum: Osimhen, Mertens, Barış, Yunus, Dybala, Batshuayi

Düzgün yerli kanat bek yahut stoper (örn. Yasin Özcan) bulunabiliyorsa alınırsa daha iyi olur

İcardi gelirken yeni falcao olacak deniyordu. Dybala için Zyech deniliyor

Herif yürüyen cenaze üstat. Mertens sakatlık nedir bilmiyor
Orası doğru. Sakatlık problemi olan ve sergio,ziyech gibi emekli moduna girmiş adamlardan uzak durmak lazım. Bazı renkdaşlar bu özellikleri taşımayan 30 yaş üstü topçulara da çöp muamelesi yapıyor ondan dedim. Mertens,icardi transfer olurken karşı çıkanlar da vardı

Transfer konusunda pek iyi değiller ama olsun. Ben de Dybala'nın olmayacağını düşünüyorum. Skriniar kiralık olacağı için olur bence stoper işini sezon sonuna bırakırsın bonservisiyle kış transferi daha zor ve pahalı çünkü bonservisli olarak. Böylelikle Nelsson'u da 8-10'a satarsan asıl bütçeyi diğer bölgelere harcayabiliriz.

Bu ertem denen tarikat üyesi dallamanın da çıktığı kanalın da akreditasyonunu iptal edecek mi kulüp?

İşte 2 gündür bunu söylüyorum. Skriniar birkaç sene önce Avrupa 'nın en iyi stoperlerinden biriydi. Gördüğüm kadarıyla fiziksel olarak hala çok düşmüş değil müthiş bir stoper bizim için ama Osimhen ile yaşadığı olay sıkıntı. Osimhen 'in bir fikrini sormak gerekiyor bence

İşte 2 gündür bunu söylüyorum. Skriniar birkaç sene önce Avrupa 'nın en iyi stoperlerinden biriydi. Gördüğüm kadarıyla fiziksel olarak hala çok düşmüş değil müthiş bir stoper bizim için ama Osimhen ile yaşadığı olay sıkıntı. Osimhen 'in bir fikrini sormak gerekiyor bence
Bilerek yapmamıştır yav. Kafa kafaya çarpışmadılar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt