GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesinin bitmesine 6 ay varsa belki istemezler maaştan kurtulmak için. Gardi böyle şeyleri iyi hallediyor
Bu işin gidişi Mou'nun talebi ile Fb'nin de girmesi hatta Arabistan'dan bazı teklifler de gelirse hiç şaşırmam. Menajerin gelip bilerek foto vermesi bana başka takımlara gel gel yapması gibi geliyor.

Bu arada sahsi dusuncem eger Dybala Turkiye ligine gelirim demisse, Fenerbahce Mourinho sayesinde hemen uzerine cullanir. Kesin yani. Zaten beraber calistilar Roma'da. Dolayisiyla biz 6 versek Fener gider 8 verir ve alir getirirler.

Galatasaray’a bir futbolcu transfer edecek olsam, bu kararı çeşitli faktörlere göre değerlendirirdim:

- **Yaş ve Kariyer Aşaması:**
- **Jhon Arias**, 27 yaşında ve henüz Avrupa futboluna adım atmamış bir oyuncu. Bu, onun adaptasyon süreci açısından risk taşır, ancak büyük bir potansiyel de sunar. Gençliği ve enerjisi ile uzun vadede yatırım yapılabilir bir oyuncu.
- **Paulo Dybala** ise 31 yaşında ve kariyerinin olgunluk döneminde. Avrupa futbolunda kanıtlanmış bir isim, ancak yaşı nedeniyle gelecekteki performansı ve sakatlık riskleri daha fazla değerlendirilmelidir.

- **Performans ve Rol:**
- **Dybala**, yaratıcı hücum oyuncusu olarak, özellikle 10 numara pozisyonunda veya ileri uçta oynayabilir. Tecrübesi ve yeteneği ile takıma anında katkı sağlayabilir.
- **Arias** ise daha çok kanat oyuncusu olarak bilinir, ancak çok yönlülüğü ile farklı pozisyonlarda da oynayabilir. Hızı, tekniği ve çalışkanlığı ile takımın hücum ve savunma dengesine katkı sağlayabilir.

- **Maliyet ve Piyasa Değeri:**
- **Dybala**'nın yüksek maaş ve transfer ücreti olabilir, bu da bütçe yönetimi açısından önemli bir husus.
- **Arias**'ın ise daha makul bir bonservis ücreti ve muhtemelen daha düşük maliyetlerle kadroya katılması mümkün.

- **Takımın İhtiyaçları:**
- Galatasaray'ın mevcut kadrosuna ve oyun sistemine bakarak, **Arias**'ın enerjisi ve çok yönlülüğü, belki de takımın ihtiyaç duyduğu bir profil olabilir.
- Öte yandan, **Dybala**'nın deneyimi ve yaratıcılığı, belirli maçlarda veya turnuvalarda belirleyici olabilir.

Sonuç olarak, gençlik, potansiyel ve maliyet açısından **Jhon Arias**'ı seçerdim, ancak Dybala'nın da takıma kısa vadede büyük bir katkı sağlayabileceğini göz ardı etmemek gerek. Bu seçim, kulübün uzun vadeli planları ve bütçe durumu ile yakından ilişkilidir.

@okan buruk hocam yapay zeka bile daha mantıklı düşünyor

Koç ve çevresinin tek başına at koşturduğu bu ortamda çıkan her habere inanmadan önce 3 kere tartarım. Dybala ve Skriniar onların daha öncelikli isteyeceği isimler.

Bu işin gidişi Mou'nun talebi ile Fb'nin de girmesi hatta Arabistan'dan bazı teklifler de gelirse hiç şaşırmam. Menajerin gelip bilerek foto vermesi bana başka takımlara gel gel yapması gibi geliyor.
ifb işinden ben de işkilleniyorum da arabistana gitmek istememiş dedi haluk. Erden timur olsa topçu kaptırmaz şunlara ama şuanki yönetime güvenmiyorum

Bu arada sahsi dusuncem eger Dybala Turkiye ligine gelirim demisse, Fenerbahce Mourinho sayesinde hemen uzerine cullanir. Kesin yani. Zaten beraber calistilar Roma'da. Dolayisiyla biz 6 versek Fener gider 8 verir ve alir getirirler.
İşte bunu istemem.

Biz almazsak tamam ama fbye gitmesin. Talisca umrumda olmaz misal, Dybala can sıkar.

Daha transfer dönemi başlamadı. Bu kadar erken gündeme düştüyse olmaz bu iş yakında yeni ilgilenenler ortaya çıkar en kötü Fb çıkar Roma bonservis ister Dybala transferi olmaz. Devre arası kiralık işi daha mantıklı bu arada.
Isimden bagımsız güvenilir kaynaklara erken düşen haberler bizim için iyi demektir. Bunu transferin başinda transferlerimizin bazilarinı yapacagimizın isareti olarak görürüm çünkü.

Dybala işinin bu kadar gündeme düşmesi normal değil önce Metin Öztürk ardından muhabirler ve yabancı basın hep bir ağızdan yazıyor muhtemelen bitmese bu kadar yazılmadı diye tahmin ediyorum.

Normalde bizimkiler isim vermekten kaçınırdı ama bu sefer kaçınmadılar.

Bence ilk transferimiz stoper transferi gibi gozukuyor. Neden?

Cunku hoca Hermoso transferini cok istemisti ama alamadik. Hatipoglu en cok o transferin olmamasina uzulduk falan demisti galiba. Suan hoca Nelsson ve Metehan'dan istedigi performansi da alamiyor, yani ben oraya bir takviye yapilacagini hatta bu sebeple Skriniar ismi uzerinde duruldugunu anlayabiliyorum. Bakalim belki baska bir oyuncuda alabilirler eger Skriniar olmazsa.

Bu arda uclu defans ile oynayacagindan eminim bu yuzden Hermoso istenmisti simdi yine ucluye uygun biri bakiliyor.

Cunku hoca Hermoso transferini cok istemisti ama alamadik. Hatipoglu en cok o transferin olmamasina uzulduk falan demisti galiba. Suan hoca Nelsson ve Metehan'dan istedigi performansi da alamiyor, yani ben oraya bir takviye yapilacagini hatta bu sebeple Skriniar ismi uzerinde duruldugunu anlayabiliyorum. Bakalim belki baska bir oyuncuda alabilirler eger Skriniar olmazsa.

Bu arda uclu defans ile oynayacagindan eminim bu yuzden Hermoso istenmisti simdi yine ucluye uygun biri bakiliyor.
Aslında yerli +1 stoper daha lazım bir şekil Yasin Özcan'ı çözebilsek güzel olur çünkü Metehan'ı da stoper rotasyonuna sokmamak lazım kiralık olarak versek daha iyi olacak.

Dybala romanın sıkıcı kısır oyununda bile skora katkı olarak çok iyi. Burada daha da coşar.

Aslında yerli +1 stoper daha lazım bir şekil Yasin Özcan'ı çözebilsek güzel olur çünkü Metehan'ı da stoper rotasyonuna sokmamak lazım kiralık olarak versek daha iyi olacak.
Metehan kalir ayrica iki stoper alinmaz devre arasinda. O biraz fazla olur. Daha bek transferi de konusuluyor bu sebeple nokta atisi transferler uzerinde calistiklarini dusunuyorum.

Nelssonu 8-10a sat
Ziyech kov
Berkan salla
Demirbay kreuzberge fırlat
Jelert kira

Stoper
Lemina
Hücum özellikli 8
Boey kirala
Sol bek

1 stoper yeterli olur kaan da oynayabiliyor zaten 3 lude gerek yok fazlasına.

Dybala fbnin saglik ekibi sayesinde 50 mac yaparlarsa 30 kere anca sahada olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt