Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
dediği yangınların hiçbiri olmadı ne anlatıyor bu kestane?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da birşey mi? Işıklarda 5 yıldızlı fener eşofmanıyla karşıya geçerken arabanın camı indirilerek dalga geçilen insanlar var.az once arkadaslara transfer dönemi ne zaman basliyor diyecegime transfer nöbeti ne zaman basliyor dedim dilim sürctü
rezil oldum güldüler o ne dediler
az once arkadaslara transfer dönemi ne zaman basliyor diyecegime transfer nöbeti ne zaman basliyor dedim dilim sürctü
rezil oldum güldüler o ne dediler
İcardi konusunda yangın yapılmadı hatta ilk zaman isteyeni- istemeyeni arasında fazlafark yoktu. Ben de İcardi'nin özel hayatı vb. nedenlerle soğuk bakmıştım o zaman.Mertens ve icardi için de yangın yaptı taraftar, o ikisi sayesinde 2 şampiyonluk kupasını tuttuk, onu niye unutuyorsunuz. Ziyech zaten bile bile lades de zaha kağıt üstünde yanlış bir hamle değildi ama tutmadı bizde
Rapadori'yi biz alalım Dybala kalsın herkes için daha hayırlı olur.Roma, Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Paulo Dybala'nın yerine Giacomo Raspadori'yi kadrosuna katmak istiyor. [Calcio Mercato]
raspoadori şu anda milli takımın as oyuncusu italya ligi dışına cıkmak istemez benceRapadori'yi biz alalım Dybala kalsın herkes için daha hayırlı olur.
Sezon sonu.kaleci bakılıyor mu acaba
isim fetişi var adamdao fırsat bu fırsat derken takım komple +30 olma yolunda gidiyor, bu yoldan kurtuluruz sanıyordum ama okan hoca da ergen taraftarlar gibi galiba...
O da sorunlu bir tip.Chelsea,Felix’i fazla oynatmıyor. Dybala yerine gelsin bi Florya suyu içsin. Yanlız nasıl bir maaş alıyor bilmiyorum.
Yönetim de çanak tutuyor zaha ziyech aynı modelden devam ediyoruz ya tutarsa diye diye 10ar 10ar maaş dağıtır noktaya geldikisim fetişi var adamda