Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha çok önemli Avrupa yazmasalar dahi lig için alinmaliBence biz parayı stoper ve leminaya harcamalıyız
Lemina olmazsa olmazım tore-lemina-sara ortasahası mükemmel bişey olur
Mertens için de iyi olur, bazen 4-3-1-2 de oynayabiliriz
Mümkğnse stoper de sol ayaklı atletik sert biri olmalı
ADS elindeki bir kac para eder topcudan en kisa zamanda cikmak isteyecektir. Nasilsa dusmeleri garanti. Kuslardan ve hamsilerden once davranip yedeklwri guclendirmek lazim. Okan genclere sans vermeyecek belli. Hep ayni seyleri yazmaktan da gina geldi.Facebookta gördüğüm ve benimde aklıma yatan bir yorum.
Yusuf Sarı&Galatasaray
İsim: Yusuf Sarı
Uyruk:Türkiye![]()
Mevki: Sağ Kanat
Boy: 1,68 m
Piyasa değeri: 4.50 milyon €
Mevcut kulübü:Adana Demirspor![]()
Eski milli oyuncu:Türkiye![]()
Yusuf Sarı, Fransa altyapısı çıkışlı. Marsilya altyapısından çıktıktan sonra as takıma yükseldi ve başka bir Fransa ekibi Clermont'a kiralık olarak gönderildi. 2019-20 sezonunda Trabzonspor, Yusuf'u 250 bin € bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. 2 sezon forma giydiği Ts'de tutunamadı ve bir sezonda Ç. Rizespor'da forma giydikten sonra Adana Demirspor'un yolunu tuttu.
Yusuf, Abdülkerim B. gibi potansiyelini geç gösterenlerden oldu. Adana Demirspor'da ortaya koyduğu oyunla milli takıma kadar yükseldi. Süper Lig'de 136 maça çıktı. 20, 16
lik bir istatistik yakaladı. Bu sezon kadrosu dağılan ve küme düşmesi beklenen Adana Demirspor'da takımda kalan nadir isimlerden. Devre arası, en geç sezon sonu transfer yapması muhtemel.![]()
●(Yorum) Ligde en kolay adam eksiltebilen üç dört oyuncudan biri. Çok süratli ve bileklerine hakim. Galatasaray'ın kanat bölgesinde bu denli azaldığı ortamda rotasyona ciddi güç katacaktır. Her maç son 20-30 dakikayı ateşleyecektir. Sezon sonunu bekleyip araya başka takımların girmesini beklemeden devre arası cüzi bir bonservisle kadroya katmak gerekir diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 271190
Way be ufakken beden derslerinde şunu giyiyordum
4/A
5/A
6/A
Cuma son 2 ders bedendi 6. sinifta
Offf offff
Arias kendi basina takilan bir asker gorunumu verdi bana ne zaman izlesem.Ben asker oyuncu seviyorum Arias'ı alıp gelsinler Sallai, Barış, Torreira, Sara gibi onların arasına 1 tane Mertens gibi lideri olsa yeter.
Harbi mi foto at çabuk
Harbi mi foto at çabuk
İnş bizi kekleme gayesinde değilsindirturkiyedeki evimizde burda deil