GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim her sene şampiyon olmamız lazım, o yüzden kadromuzda 1 2 milyonluk scouting transferleri bulundurmamız çok zor (yabancı siniri varken imkansız). Ama, yaz transfer donemlerinde bu tur bir iki oyuncu alıp direk baska takimlara kiralamayı deneyebiliriz; aslında birkaç tane bu tur transfer yaptık ama hiç biri tutmadı (Yusuf ve Prag'a kiraladigimiz stoper).
Yusuf aynı kategoride değil 6m verdik, diğeri gayet iyi deneme 0 zarar ile çıktık

Takimda Nelsson cizik yemisken, Metehan yetersiz gorulmusken, elinde orijinal 2 stoper kaliyor;

Davinson ve Abdulkerim. (Kaan orijinal stoper degil, kendi soyluyor, oynatir hoca o farkli bir durum)

Bunlardan biri sakatlandimi resmen boku yiyorsun. Davinson Trabzon macinda yoktu normalinden daha fazla gol yedik. Sen bu durumda takimin uclu stoperle oynamaya buyuk ihtimal devam edecekken oraya hemen yarin Istanbul'a inen ve ertesi gun maca cikabilen birini getirmen lazim.

Ben illa Skriniar alinmali demiyorum ama gidip Kazakistan veya Burkino Faso'dan hadi 1 milyona scout transferi yapalim demek ne kadar mantikli olur, bir oturup dusunmek lazim. O yuzden kiralik Skriniar neden alindi da demem. 3 hafta sonra ligin 2. devresi devam edecek ve Avrupa'da final istiyoruz diyor yoneticiden futbolcusuna kadar. Bu hedef icin yapilacak transferde sansa birakilacak birsey degil o yuzden deneme oyuncusu alinmasi yanlis olur.
Skriniar yanında taha altıkardeş gibi potansiyel bir yerli stoper alırsak aslında rotasyon işini tamamiyle halletmiş oluyoruz. 6 ay skriniar ile idare edip geleceğe de türk stoper eklemesi şahane bir iş olur.

Skriniar Inter UCL finalindeyken sahadaydı yanlıs hatirlamiyorsam dzeko gibi o dedenin de ligte ki ve avrupa performansi ortada 2 yıldır. Devre arasında takım hedeflere koşmak isterken scout işi çok abes olay cidden. Diyelim ki aldık skriniar degilde ganalı 20 yaşinda bir herif batırırsa bu hedeflere nasil gidelecek diyen yok.
Yav stopere öyle adam tamam saranın veya torreiranın yedeğini 20lik ganalı yap ne olacak, her mevkide 2 tane üst düzey oyuncu mu olacak yıllık 3m euro maliyetli

Yav stopere öyle adam tamam saranın veya torreiranın yedeğini 20lik ganalı yap ne olacak, her mevkide 2 tane üst düzey oyuncu mu olacak yıllık 3m euro maliyetli
Olay maaş ise zaten bir tanesi 1 milyon euro digeri de 500 bin vs aliyordur suanda da zaten

Lens 100 bin euroya *özbek bir cocuk almis, anlık değeri 10m euro. Yasi 20.
Luyindamayi belcika takimi 500 bin euroya almıştı.

Arayan buluyor, ben oturup izlemiyorum oyle bir vaktim de bilgim de yok
10 ne ki sevgili ali , suan 20 ,25 konusuluyor. spurs ,newcastle vs talip . ^ postecoglu dolayli spurs yaparsa sasirmam. asya menseli yetenekleri nokta atisi bold yapan baska hoca tanimam mevcut dunya futbolunda .

*<- scout bazli asya listemdeki yeteneklerdendi. gecmiste farkli basliklarda deginmistim.
-> *khusanov .

*kendisi belarus takimindayken ,takip ettigim global bir listeye girmisti one cikan stoperler babinda .
o listede , scalvini de yer aldi . kendi jeneresinde en tuttugum stoperdir. atalanta basliklarinda ozellikle degindigim saglam yetenek .

@Aras Şimşek (gonderi de hatirladin mi bu oyuncuyu ? ) , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Roma sportif direktörü Florent Ghisolfi: "Dybala için eğer bir teklif gelirse bunu değerlendireceğiz, ancak kendisi bize çok bağlı. Şu an için ise herhangi bir temas olmadı." (Mediaset)

Takimda Nelsson cizik yemisken, Metehan yetersiz gorulmusken, elinde orijinal 2 stoper kaliyor;

Davinson ve Abdulkerim. (Kaan orijinal stoper degil, kendi soyluyor, oynatir hoca o farkli bir durum)

Bunlardan biri sakatlandimi resmen boku yiyorsun. Davinson Trabzon macinda yoktu normalinden daha fazla gol yedik. Sen bu durumda takimin uclu stoperle oynamaya buyuk ihtimal devam edecekken oraya hemen yarin Istanbul'a inen ve ertesi gun maca cikabilen birini getirmen lazim.

Ben illa Skriniar alinmali demiyorum ama gidip Kazakistan veya Burkino Faso'dan hadi 1 milyona scout transferi yapalim demek ne kadar mantikli olur, bir oturup dusunmek lazim. O yuzden kiralik Skriniar neden alindi da demem. 3 hafta sonra ligin 2. devresi devam edecek ve Avrupa'da final istiyoruz diyor yoneticiden futbolcusuna kadar. Bu hedef icin yapilacak transferde sansa birakilacak birsey degil o yuzden deneme oyuncusu alinmasi yanlis olur.
Futboldan anlayan admir baska oluyor, öyle degilmi @Hakan Motz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt