GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mikautadze karakter olarak nasıl acaba. Kafadan kırık huzur bozacak bir tip değildir umarım. Takımla uyumlu olacak transferler yapmalıyız artık

sallai ile barıştın mı?

hayır vasatın teki

gram etkisi yok sahada

birde çok koşup pres yapıyormuş defansa yardım ediyormuş muş muş diye pazarladılar

ilk yarıda geberik visca ve MALheiro otoban yaptı orayı

hucumu zaten ikinci lig topçusu ayarında

ne yazık ki taraftar takım kazanıyor diye ses etmiyor
böyle vasatları övüp bu vasatlarla takım doluşunca takım çöküşe geçiyor işte bu seferde

bize ofansda NET adamlar lazım

böyle ne idiğü belirsiz vasatlara HAYIRRRRR

ziyechin karakterini bilemem asker arkadaşım değil

ama geberik ziyech sen kötü oynuyorken kaç maç kurtardı seni geçen sene

bu vasat herif 1 milyon daha az alıyor sadece ziyechden ciddiyim takım kötü olsun bu daha beter olur maç filan alamaz

kalite başka birşeydir bu herifde kalitenin k si yok

kalite nedir ts maçında takım kötüyken yunusla mertense bakarsan anlarsın

defansif aksiyonda bile görmedik herifi
sözde müthiş yardım edecekdi

koca maç 1 tane barışa çıkardığı top hariç ofansda deli dana gibi dolaşıyor bir bok yaptığıda yok

bu herifin kilit pası varmı mesela bir hucumcu olarak çok merak ediyorum

pek sanmıyorum

bu vasat herif 1 milyon daha az alıyor sadece ziyechden ciddiyim takım kötü olsun bu daha beter olur maç filan alamaz

Geçen sene alıyordu bu sene ise veriyor. Bu sene az daha maçı Bodrum'da veriyordu beceremedi. Malmö'de verdi. Beslemeye devam mı edicez bu bitiği. Mertens ondan yaşlı Ziyek'ten daha fazla çabalıyor.

peki iyi bir takım, kalite ve çalışkanlığın harman olduğu bir takım değil midir? her tipte oyuncuya ihtiyaç var bence.

+ ziyek bu sene gs'ı kafadan silmiş onu geçiyorum zaten.

Geçen sene alıyordu bu sene ise veriyor. Bu sene az daha maçı Bodrum'da veriyordu beceremedi. Malmö'de verdi. Beslemeye devam mı edicez bu bitiği. Mertens ondan yaşlı Ziyek'ten daha fazla çabalıyor.

kalmasın zaten bu sene saldı ama sallaiyi ziyechle kıyaslamak hürriyet göçeri melo ile kıyaslamak gibi kalite açısından

ziyechin memtal sorunu tğrkiyeyi beğenmeme sorunu hocayla anlaşamaması futbol kalitesiyle alakalı değil onlar başka konular

geçen sene kalitesiyle farkını koydu

sorun varsa gider burası gs

ama sallai gibi vasatlar ilk 11 de başlayamaz koca gsde!!!!

sallai gibi 3-4 tane daha koy ilk 11e tr liginde başakşehir ayarında takım olursun kalite açısından

bunu görememeniz asıl benim tuhafıma giden

Mertens ziyek denen herifin yaşinda bizde olaydi avrupa kupasına taşirdi bizi bu herif 86 dakikada oyuna girip 5 dk kanadıni tutmaktan acizin teki yav

peki iyi bir takım, kalite ve çalışkanlığın harman olduğu bir takım değil midir? her tipte oyuncuya ihtiyaç var bence.

+ ziyek bu sene gs'ı kafadan silmiş onu geçiyorum zaten.

yauv bir sürü kaliteli asker topçu var onları alırsın sara gibi

ama bu herifin askerliğinide pek görmedik

kaç top kapıyor presde?
defansa ne kadar yardım ediyor?
ofansda etkinliği nedir veliciğim

koca bir 0 bence

futbol zekasıda sınırlı

Okan Buruk: "Osimhen ve Jakobs antrenmanın tamamında yer aldı. Şu anda tam kadro olacak şekilde hazırız. Icardi hariç."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt