GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafamin basinda 2 cocuk dir dir dir ediyordur iki saattir, ayni zamanda isimi yapiyorum bir diger gozumle forumu takip ediyorum. Sonra dert ettiginiz seyi bir dusunun derim.

🤒

Koca koca adamlarsiniz herseyden naz alir gibi neyin tribini atiyorsunuz anlamakta zorluk cekiyorum.

Gidin coluk cocuk falan yapin da biraz gercek seylerle ugrasin.
şakalaşıyoruz yaw neden kızdın?
lafa bak. çoluk çocuk yapmak ne alaka?
o zaman sen de burayla uğraşma madem boş iş olarak görüyorsan.

ayrıyetten isteğimiz de gayet makul. biz burada vakit geçirmekten hoşlanıyoruz ve saygısızlık yapmadan sadece bir görüş belirttik.

şakalaşıyoruz yaw neden kızdın?
lafa bak. çoluk çocuk yapmak ne alaka?
o zaman sen de burayla uğraşma madem boş iş olarak görüyorsan.

ayrıyetten isteğimiz de gayet makul. biz burada vakit geçirmekten hoşlanıyoruz ve sadece bir görüş belirttik.
Bir gun yonetici olursan o zaman gorecem seni.

Kafamin basinda 2 cocuk dir dir dir ediyordur iki saattir, ayni zamanda isimi yapiyorum bir diger gozumle forumu takip ediyorum. Sonra dert ettiginiz seyi bir dusunun derim.

🤒
Kolay gelsin ,cocuklarida öp bizim için, bu isteğin sebebini sende biliyorsun millet çok küfrediyor bu itler yüzünden: ) sonuçta herkes buraya rahatlamak için giriyor hopp yali koç başlığı görünce şahsen ben konuya bakmadan sövuyorum :asd:

Bir gun yonetici olursan o zaman gorecem seni.
ben zaten yöneticiyim. ciddi manada :) sana da sakin olmanı tavsiye ederim. "gidin çocuk yapın da gerçek şeylerle uğraşın" cümlesi hiç hoş olmadı. evlatlarına da sağlık, sıhhat ve mutluluklar dilerim.

burası sanal mecra olduğu için, kim gerçek hayatta ne iş yapıyorsa ya da nasıl bir sosyal hayat yükü varsa nötralize olması gerekir. burada o anlamda hepimiz eşitiz yani. bunu kabul etmeliyiz.

Ifb başliklarindan rahatsız olmakla birlikte , Forumun canliligi ve çeşitliligi açısından tek başlikta toplanmadığını duşunmekteyim.

ben zaten yöneticiyim. ciddi manada :) sana da sakin olmanı tavsiye ederim. "gidin çocuk yapın da gerçek şeylerle uğraşın" cümlesi hiç hoş olmadı.

burası sanal mecra olduğu için, kim gerçek hayatta ne iş yapıyorsa ya da nasıl bir sosyal hayat yükü varsa nötralize oluyor. burada hepimiz eşitiz yani. bunu kabul etmeliyiz.

Bu istekleriniz o kadar abes ki o yuzden tepkim boyle. Forum 15-20 yildir boyle, bir duzeni bir formati var, bazilariniza kalsa hepsi cope atilsin o zaman Ali Sami Yen forumu ve Diger branslar ile birlikte alt forumlarin hepsi kapatilsin, bir tane konuda tum olaylar ve aciklamalar toplansin. Ne kadar mantikli acaba? Boyle nasil gelismelerden ve haberlerden insanlar haberdar olacak?

Neyse konuyu uzatmadan bu cumlemle noktaliyorum cunku daha fazla yazmayacagim bu konu hakkinda.

Kolay gelsin ,cocuklarida öp bizim için, bu isteğin sebebini sende biliyorsun millet çok küfrediyor bu itler yüzünden: ) sonuçta herkes buraya rahatlamak için giriyor hopp yali koç başlığı görünce şahsen ben konuya bakmadan sövuyorum :asd:
Tsk.

Bir yandan da iyi olur ha simdi biraz dusununce -cocuklari da odalarina attim bu arada- , bu kadar yoneticiye de gerek kalmaz forumda 1 admin, 1 smod, 2-3 moderator ile isi gotururuz bosuna moderasyon ekibi icin adam ariyoruz :asd:

Bu istekleriniz o kadar abes ki o yuzden tepkim boyle. Forum 20 yildir boyle 20 yildir bir duzeni bir formati var, bazilariniza kalsa hepsi cope atilsin o zaman Ali Sami Yen forumu ve Diger branslar ile birlikte alt forumlarin hepsi kapatilsin, bir tane konuda tum olaylar ve aciklamalar toplansin. Ne kadar mantikli acaba? Boyle nasil gelismelerden ve haberlerden insanlar haberdar olacak?

Neyse konuyu uzatmadan bu cumlemle noktaliyorum cunku daha fazla yazmayacagim bu konu hakkinda.

Tsk.
isteklerimizin abes olduğunu düşünmen "senin fikrin".

diğer forumlar birleştirilsin çöpe atılsın demiyor kimse. sadece fb ile alakalı konular ile ilgili düşüncemiz böyle idi. çünkü son iki yıldır özellikle bu işlerin (fb toksisitesi) cılkı çıktı.

bu talebimiz uygun görülmezse de "olamaz arkadaşlar" dersin, açıklamanı yaparsın olur biter. yöneticilik bunu gerektirir.

gidin çocuk yapın denmez mesela.

bu mantıkla hepimizin forum hesaplarını kapatıp, gerçek hayata dönememiz ve çocuk yapmamız gerekiyor o zaman. forum boş iş çünkü.

bir çoğumuz gerçek hayattan kaçıp, burada eşitlenmek istiyor ve stres atmak istiyor.

kimimiz iş insanı, kimimiz öğrenci, kimimiz aile babası, kimimiz bekar. kimimiz 40 yaşında kimimiz 15. gerçek hayattan atıf ne alaka yani? herkes burada eşit. zaten "forum" kavramı böyle bir şey bir yerde.

bence de bu konuyla ilgili daha fazla yazmaya gerek yok. en azından çocukların ile ilgili samimi iyi dileklerimin olduğu posta layk atabilirdin.

son olarak ben kendi hesabıma buradaki tüm arkadaşları severim. (barış savaş hariç :d)

istek gayet makul bi istek

insanlar fb masörünün çocuğunun okulda kalemini kaybettiğinin konusunu okumak istemiyor olabilir

barış seni de seviyom lan şaka.
ama saçma sapan zamanlarda kafa açıyon, o yüzden ara ara engelliyorum artık kusura bakmayacan :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt