Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Devre arası tünelde olaylar olmuş
Kavga çıkmış, kimler olayların içinde bilen yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet devre arası ciddi oyuncu satmaları lazım. Şimdi burada önemli nokta para bunlara peşin mi lazım? Eğer öyleyse zaten bize yaramaz yoksa haberlere göre Mikautadze'yi aldıkları paraya satmaya okeylermiş sanırım. Tabi burada satmayı düşündüğü asıl adamlar var onları istedikleri fiyata satabilirlerse Mikautadze'yi tutabilirler.lyonun maddi sıkıntıda oldugu olayı dogrumu yani o olay dogruysa bizim mika için şansımız olabilir tabi herifler ciddi para ihtiyacı varsa şuan
Lyon'un küme düşmemesi için yapması gerekenler:
- Maaş bütçesi düşürülmeli.
- Borçlar azaltılmalı. (500 milyon euro)
- 100 milyon euro transfer geliri.
- Yıldızlar satış listesine koyulacak. (GFFN)
Orada olan bir sürü kişi var bu olayın videosu vesaire yoksa hepsine talimat gitmiştir paylaşmayın diye.Ülkeyi ne hale getirdiler.Devre arası tünelde olaylar olmuş
Lacazette varken mikautadzeyi satabilirler ama işte biz 20 verebilirmiyiz erden gibi yönetici olsa umutlu olurdum ama şimdi zorEvet devre arası ciddi oyuncu satmaları lazım. Şimdi burada önemli nokta para bunlara peşin mi lazım? Eğer öyleyse zaten bize yaramaz yoksa haberlere göre Mikautadze'yi aldıkları paraya satmaya okeylermiş sanırım. Tabi burada satmayı düşündüğü asıl adamlar var onları istedikleri fiyata satabilirlerse Mikautadze'yi tutabilirler.
Lyon'un küme düşmemesi için yapması gerekenler:
- Maaş bütçesi düşürülmeli.
- Borçlar azaltılmalı. (500 milyon euro)
- 100 milyon euro transfer geliri.
- Yıldızlar satış listesine koyulacak. (GFFN)
Her türlü veririz, Saraya verdikLacazette varken mikautadzeyi satabilirler ama işte biz 20 verebilirmiyiz erden gibi yönetici olsa umutlu olurdum ama şimdi zor
Bizim listenin ilk sıraları mika ve raspadori bence sonra dybala vardir
Devre arası tünelde olaylar olmuş
Nelsson'a bağlı biraz da. Nelsson'u satabilirsek peşin istemezlerse verebiliriz bence. Sara- Osimhen geldi ise bunu da getirebilirler pek ala. Erden Timur'u en az aradığımız yer transfer bence diğer noktalarda kendisinin eksikliği hissediliyor lakin transfer konusunda o kadar hissedildiğini düşünmüyorum.Lacazette varken mikautadzeyi satabilirler ama işte biz 20 verebilirmiyiz erden gibi yönetici olsa umutlu olurdum ama şimdi zor
Bizim listenin ilk sıraları mika ve raspadori bence sonra dybala vardir
Kovamazlar yav! Kol gibi tazminat girer. Kovmamalılar! Kovmasınlar!rezillik ya mouyu kovmuşlar
Kovamazlar yav! Kol gibi tazminat girer. Kovmamalılar! Kovmasınlar!
Farkla şampiyon olacaklardı hanirezillik ya mouyu kovmuşlar
O saksağan kılıklı herifi getirsinler. Bir hesabımız var onunla!parasında değilim
koça dokunmaz
şimdi isoyu getirip tadımızı kaçıracaklar
AriasGidiciler
Ziyech
Nelson
Yusuf demir
İcardi sözleşme dondurma
Beklenenler
Kanat
Stoper
Sağ Bek
Golcü