GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyonun maddi sıkıntıda oldugu olayı dogrumu yani o olay dogruysa bizim mika için şansımız olabilir tabi herifler ciddi para ihtiyacı varsa şuan
Evet devre arası ciddi oyuncu satmaları lazım. Şimdi burada önemli nokta para bunlara peşin mi lazım? Eğer öyleyse zaten bize yaramaz yoksa haberlere göre Mikautadze'yi aldıkları paraya satmaya okeylermiş sanırım. Tabi burada satmayı düşündüğü asıl adamlar var onları istedikleri fiyata satabilirlerse Mikautadze'yi tutabilirler.

Lyon'un küme düşmemesi için yapması gerekenler:

- Maaş bütçesi düşürülmeli.
- Borçlar azaltılmalı. (500 milyon euro)
- 100 milyon euro transfer geliri.
- Yıldızlar satış listesine koyulacak. (GFFN)

Evet devre arası ciddi oyuncu satmaları lazım. Şimdi burada önemli nokta para bunlara peşin mi lazım? Eğer öyleyse zaten bize yaramaz yoksa haberlere göre Mikautadze'yi aldıkları paraya satmaya okeylermiş sanırım. Tabi burada satmayı düşündüğü asıl adamlar var onları istedikleri fiyata satabilirlerse Mikautadze'yi tutabilirler.

Lyon'un küme düşmemesi için yapması gerekenler:

- Maaş bütçesi düşürülmeli.
- Borçlar azaltılmalı. (500 milyon euro)
- 100 milyon euro transfer geliri.
- Yıldızlar satış listesine koyulacak. (GFFN)
Lacazette varken mikautadzeyi satabilirler ama işte biz 20 verebilirmiyiz erden gibi yönetici olsa umutlu olurdum ama şimdi zor
Bizim listenin ilk sıraları mika ve raspadori bence sonra dybala vardir

IMG_0237.webp

Lacazette varken mikautadzeyi satabilirler ama işte biz 20 verebilirmiyiz erden gibi yönetici olsa umutlu olurdum ama şimdi zor
Bizim listenin ilk sıraları mika ve raspadori bence sonra dybala vardir
Nelsson'a bağlı biraz da. Nelsson'u satabilirsek peşin istemezlerse verebiliriz bence. Sara- Osimhen geldi ise bunu da getirebilirler pek ala. Erden Timur'u en az aradığımız yer transfer bence diğer noktalarda kendisinin eksikliği hissediliyor lakin transfer konusunda o kadar hissedildiğini düşünmüyorum.

Şimdi ne yapıp edip Kayseriyi yenerek puan farkını 8 yapmalıyız. Aman bir kaza kurşununa kurban gitmeyelim şu maçta lütfen!

Gidiciler

Ziyech
Nelson
Yusuf demir
İcardi sözleşme dondurma

Beklenenler

Kanat
Stoper
Sağ Bek
Golcü

Kimler gelmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt