GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Elmalı'nın maliyeti hiç az değil.

umarım ikinci Emre Taşdemir profiline dönüşmez, en azından oynar.

tam olarak ne için ısrar etti Okan Hoca bilmiyorum.

bağlantılı olarak bu yaz 14 ten 12 yabancıya gibi işler yok değil mi ? Kaldırıldı tamamen o kademeli azalan düzen ?
*Süper Lig takımları, A takım listelerine 14 yabancı futbolcu yazabiliyor. Maç kadrosunda ise bu futbolculardan 12'si yer alırken, 2'si tribünde oturuyor.

Yerli bek mecburen lazımdı.

Eren Elmalı'nın maliyeti hiç az değil.

umarım ikinci Emre Taşdemir profiline dönüşmez, en azından oynar.

tam olarak ne için ısrar etti Okan Hoca bilmiyorum.

bağlantılı olarak bu yaz 14 ten 12 yabancıya gibi işler yok değil mi ? Kaldırıldı tamamen o kademeli azalan düzen ?
Avrupa kadrosuna yazmak için yeterli sayıda TR'de yetişmiş adam yoktu. Yerlilerin hepsi neredeyse gurbetçi o yüzden sanırım 21 kişi zor yazabildik.

Onun dışında Emre'nin doğru düzgün bir maliyeti yoktu Eren ciddi maliyet ile geldi. Umarım parasının altında ezilmez.

Berkan'a uygulanan çirkin tarife buna da uygulanırsa yine biz kaybederiz.

Hocanın ben 3'lü oynayacağını zannetmiyorum. 4'lü de Eren bizim rus ruleti oyuna hızlıca adapte olabilir.

Özellikleri tam hocanın istediği oyun tarzına uygun bence.

*Süper Lig takımları, A takım listelerine 14 yabancı futbolcu yazabiliyor. Maç kadrosunda ise bu futbolculardan 12'si yer alırken, 2'si tribünde oturuyor.

Yerli bek mecburen lazımdı.
yerli oyuncu havuzunu genişletmek zaten doğru - umuyorum "sol stoper de oynatırım" fikri yoktur ama. Zayıf o poisiyonda Eren. Bek olarak OK

dediğin kural haricinde farklı bir durum yapmayacaklar yani , orası iyi. Bir an endişelendim yazın o tür bir detayla uğraşırız diye.

1739347890820.webp

olayın ertesi günü nöbet başlığında da yazmıştım. kimse çocuk değil. aptal da değil.

futbolun tüm paydaşları, tüm olan bitenin farkında.

hatta fbli sporcular bile farkındadır, emin olun.

sadece pazar günkü tiyatro değil, son 2.5 yıldır yaşanılan tüm saçmalığın herkes açıkça farkında.

olayın ertesi günü nöbet başlığında da yazmıştım. kimse çocuk değil. aptal da değil.

futbolun tüm paydaşları, tüm olan bitenin farkında.

hatta fbli sporcular bile farkındadır, emin olun.

sadece pazar günkü tiyatro değil, son 2.5 yıldır yaşanılan tüm saçmalığın herkes açıkça farkında.
sadece bazı kelimeleri değiştirerek aynı cümlelerle ülkenin durumunuda özetleyebiliriz.

yani yaşadığımız ortam son 2 sezondur fazlasıyla diğer her şey gibi spora da etki etmiş durumda.

Kadromuz:

Kaleciler:

Muslera (38)
Günay (33)

Bekler:

Frankowski (30)
Jelert (21)
Jakobs (25)
Eren (24)

Stoper:

Sanchez (28)
Bardakçı (30)
Cuesta (26)
Kaan (30)
Metehan (22)
Arda (18)

Orta Saha:

Lemina (31)
Torreira (29)
Berkan (26)
Sara (25)
Demirbay (31)
Eyüp (20)

Kanat & Ofansif Orta Saha:

Barış (24)
Yunus (24)
Sallai (27)
Yusuf (21)
Mertens (37)

Forvet:

Osimhen (26)
Morata (32)
Kutucu (25)

26 kişilik bir rotasyon oluştu.

Eyüp + Arda + Metehan'ın süre alması zor ve bunları düşünce 23 kişilik efektif kadromuz ortaya çıkıyor.

NOT: Bold'lu isimler Avrupa Listesinde yer almamaktadır.

Kadromuz:

Kaleciler:

Muslera (38)
Günay (33)

Bekler:

Frankowski (30)
Jelert (21)
Jakobs (25)
Eren (24)

Stoper:

Sanchez (28)
Bardakçı (30)
Cuesta (26)
Kaan (30)
Metehan (22)
Arda (18)

Orta Saha:

Lemina (31)
Torreira (29)
Berkan (26)
Sara (25)
Demirbay (31)
Eyüp (20)

Kanat & Ofansif Orta Saha:

Barış (24)
Yunus (24)
Sallai (27)
Yusuf (21)
Mertens (37)

Forvet:

Osimhen (26)
Morata (32)
Kutucu (25)

26 kişilik bir rotasyon oluştu.

Eyüp + Arda + Metehan'ın süre alması zor ve bunları düşünce 23 kişilik efektif kadromuz ortaya çıkıyor.

NOT: Bold'lu isimler Avrupa Listesinde yer almamaktadır.

Kadro baya genisledi, güzel oldu. Sadece Avrupa kadromuz hala tirt. Ama AL'de hic bir beklentim kalmadi o yüzden fark etmiyor.

Asil hedef seneye -> CL.

Trol hesaplar maça kadar Galatasaray'la Trabzon'un arasında gerginlik çıkarmak için provokasyon yapacak. Dertleri; Galatasaray'ı herkesin gözünde nefret objesi haline getirip istedikleri zorbalığı kolayca yaptırtmak. Bu tip tweetlerin şu zamanlarda atılmasının amacı böyle şeyler.

ASDADSASDASD.webp

Kalan fikstürler mevcut maçlar ile bu şekilde (AVL son 16 yı turu geçme ihtimali diye koydum nereye geliyor diye - ZTK nin sonraki turu yok henüz)

Baktığımızda benim şahsi fikrimde:

Arkabahçe periyodu:
Rize Dep.
fener
K.paşa Dep. (benim alerjim)
------------
Alanya Dep.
tjk Dep.
Samsun Dep.

bu maçlar final niteliğinde (6 adet final maçı), kayıpsız gidersek Samsun deplasmanı sonucunda ligin biteceğini bekliyorum. Eldeki kadroya da baktığımız zaman artık hiç şikayet etmeden hepsini yenebileceğimiz seviyemiz /kadromuz var. Top Okan Hoca'da.

fenerinde hani olmaz bazıları ama ligden düşme potası ile ilgili deplasmanları var:
Samsun(kuş taşa çarparsa bu maç 6 puan nitelikte olabilir)
Sivas dep
Antep dep

bu 3 maç belki bir şeyler olur diye bakıyorum.

En en büyük avantajlar (çok kalmadı zaten)
sahamızda fener derbisi
TS ve Göztepe deplasmanlarına kadar sezonun sonu büyük ihtimalle belli olmuş olması.

Kadro baya genisledi, güzel oldu. Sadece Avrupa kadromuz hala tirt. Ama AL'de hic bir beklentim kalmadi o yüzden fark etmiyor.

Asil hedef seneye -> CL.

20 kişi oluyor İcardi hariç orada.

20 kişilik kadrodan ilk AZ maçında

Osimhen-cezalı
Sanchez-cezalı
Torreira-cezalı
Yunus-sakat
Jakobs-sakat

15 kişi (2'si kaleci) + B lisanslı gençler ile çıkacağız.

Muslera
Kaan
Bardakçı
Cuesta
Berkan
Sara
Sallai
Jelert
Barış
Mertens
Morata

Yedek: Günay-Metehan-Demirbay-Yusuf + Efe vs

Muhtemelen 2 oyuncu değişikliği yapıp kalanı ancak 85 sonrası sahaya atabileceğiz skora göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt