Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
En az 5 alıyordur25 bonservis
25 maaş diye biliyordum
Kaç alıyor bu herif senelik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 5 alıyordur25 bonservis
25 maaş diye biliyordum
İlgilenmiyorum.Bavaşın sorununu cözebildin mi seskom
yazdığım mesajda 5 zatenEn az 5 alıyordur
İspanya basını Nesri için senelik 8 civarı maaştan bahsediyordu imaj hakkı ve bonuslarla birlikte. 6 netin haberi İtalya'dan, İspanya'dan imaj hakları ve bonuslarla 8 civarı diye okumuştum ama şimdi bulamadım.25 bonservis
25 maaş diye biliyordum
ahlatçının sonu geldi diyebilirizEren Elmalı: "Başkanımız Dursun Özbek'e, yöneticimiz Abdullah Kavukçu'ya ve hocamız Okan Buruk'a çok teşekkür ederim."
Eren Elmalı: "Biraz uzun bir süreç oldu ama sonunda mutlu olduğum yerdeyim."
Çoktan gelmeliydi artık yetkileri alınmalı.ahlatçının sonu geldi diyebiliriz
tam bir işbilmez beceriksizÇoktan gelmeliydi artık yetkileri alınmalı.
Mikautadze aslında olmaması daha iyi olmuş gibi eğer gelmiş olsa rotasyonu bu kadar iyi yapamazmışız neredeyse o paraya 6-7 oyuncu aldık.tam bir işbilmez beceriksiz
mikautadzenin olacağı varsa da o bozmuştur muhtemelen
Net penaltı.
ahlatçının sonu geldi diyebiliriz
Ama yinede en büyük eksigimiz böyle bitane oyuncu. Pozisyon üreten yeri geldiginde kendi atan biri. Hele ki mertens sezon sonu biratiginda. Ilk transferimiz bu olmali. Sonra kaleci ve cuestaya nin performansina göre bi stoper.Mikautadze aslında olmaması daha iyi olmuş gibi eğer gelmiş olsa rotasyonu bu kadar iyi yapamazmışız neredeyse o paraya 6-7 oyuncu aldık.
Nie ahlatçı deniyor bu herife
Feneri yen bi iş bitsinöyle olması lazım ama ortam geçen seneki gibi beni tamamen daha detaylı bakmaya zorluyor - yoksa her maç çık , yen . devam modundayım.
Hatay maçında kaybedilen puan en son taktığım şey - olur dersin geçersin "normalde". Ama o beraberlik adamların taraftarındaki istifa modunu "umut var - olacak" moduna çevirmek için gereken zemini yarattı.
Yaz ayına şampiyon şekilde girersek bu sefer işi çok daha sıkı tutmak lazım devre arası için yine fena olmayan bir süreç geçirdik sadece transferlerin süreci çok geç gerçekleşti.Ama yinede en büyük eksigimiz böyle bitane oyuncu. Pozisyon üreten yeri geldiginde kendi atan biri. Hele ki mertens sezon sonu biratiginda. Ilk transferimiz bu olmali. Sonra kaleci ve cuestaya nin performansina göre bi stoper.
Seni seviyorum bunu bilİlgilenmiyorum.