GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir topçu değildi o

İyi topçu 17sinde kendisini belli ediyor

Sonrası özgüven ve fizik kalite
iyi kötüsünden ziyade - sahaya salınmıyor genelde alttan gelenler.

şimdi olduğu gibi yedek kulübesindeler hep. AVL liginde de bize karşı bile kaç takım oynatmıştır 16-20 yaş aralığında oyuncu.

o özgüven biraz da oynatarak kazandırılmaz mı ?

iyi kötüsünden ziyade - sahaya salınmıyor genelde alttan gelenler.

şimdi olduğu gibi yedek kulübesindeler hep. AVL liginde de bize karşı bile kaç takım oynatmıştır 16-20 yaş aralığında oyuncu.

o özgüven biraz da oynatarak kazandırılmaz mı ?
Eminle Metehan erken yaşta gittiler oynadılar mesela bunlar da gidecekler farklı şehirlere.

Biz atamıyorsak atacak takım bulacağız, iş birliği şart bu konularda, yerli yabancı farklı takımlarla.

Ben altyapıdan stoper dışında (Arda Turan gibi çok ekstra yetenekli olmadığı sürece) A takıma kazandırılacak topçu olduğunu düşünmüyorum.

Zira ön taraflarda hele santrafor ve 10 numarada yabancı transfer olacaktır her daim.

Furkan ve Ada denilen çocuklar her ne kadar altyapıda fark yaratsalar da önlerini kapalı görüyorum.

Umarım Arda Turan gibi ekstra yetenklidirler.

şimdi biz kadromuzun genişlemesinden ve kaliteli transferlerden memnun gibiyiz ama, işin bir de pratiğe dökülmesi lazım.

şu ads maçı çok iyi bir prova olacaktı. neyse.

bence rize maçında hiç korkmadan, lemina, frankowski, cuesta 3lüsünü direkt sahaya sürmeliyiz derim.

fb maçına kadar, bir an önce birlikte oynama alışkanlığı kazanılmalı.

şimdi biz kadromuzun genişlemesinden ve kaliteli transferlerden memnun gibiyiz ama, işin bir de pratiğe dökülmesi lazım.

şu ads maçı çok iyi bir prova olacaktı. neyse.

bence rize maçında hiç korkmadan, lemina, frankowski, cuesta 3lüsünü direkt sahaya sürmeliyiz derim.

fb maçına kadar, bir an önce birlikte oynama alışkanlığı kazanılmalı.
Kesinlikle lakin Lemina kimin yerine oynayacak? Daha doğrusu lemina nasıl 11e yerleşecek? Kim kesilecek vs.

Kesinlikle lakin Lemina kimi yerine oynayacak? Daha doğrusu lemina nasıl 11e yerleşecek? Kim kesilecek vs.
mertens AZ maçında muhtemelen ve mecburiyetten çok yüksek dakika alacak. 13-14 topçu ile gidiyoruz oraya çünkü. kendisi rize maçında dinlendirilip, orta saha lemina-torriera-sara yapılabilir bence.

1739373239625.webp

mertens AZ maçında muhtemelen ve mecburiyetten çok yüksek dakika alacak. 13-14 topçu ile gidiyoruz oraya çünkü. kendisi rize maçında dinlendirilip, orta saha lemina-torriera-sara yapılabilir bence.
Sonra peki üstad? Yani Dries üstad 11'e dönecek mi mesela? Yani ben merak ediyorum rotasyonu nasıl yapacağız sezon boyunca. Diyelim elendik sadece lig kaldı, bu kadar isimler nasıl 11 belirlenecek zor.

@Hasan Bekir bey kombine sahiplerine kongre üyeliği ileride açılır mı? Bence taraftara kongre üyeliği açılması lazım.
Bunu benim bilmem imkansız. Tahminim çok zor. İleride bir noktada daha fazla üye almaya başlarız ama burada daha GS üniversitesi falan var. İleride oraya da belli bir kontenjan verilebilir. Senin dediğin tarz taraftara açılma olayının olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Sonra peki üstad? Yani Dries üstad 11'e dönecek mi mesela? Yani ben merak ediyorum rotasyonu nasıl yapacağız sezon boyunca. Diyelim elendik sadece lig kaldı, bu kadar isimler nasıl 11 belirlenecek zor.
bence yunus tam olarak iyileştiğinde kesinlikle ilk onbirdeki yerini almalıdır. (tabi hem fiziksel hem mental olarak sezon başındaki yunus olmak şartıyla).

muslera

cuesta sanchez apo

frank lemina torriera sara BAY

yunus

osimhen
zor deplasmanlarda ve derbilerde benim ideal onbirim bu olurdu açıkçası. görece daha zayıf rakipler ile oynarken, torriera/lemina'dan biri kesilip yerine morata/mertens tercih edilebilir.

bence yunus tam olarak iyileştiğinde kesinlikle ilk onbirdeki yerini almalıdır. (tabi hem fiziksel hem mental olarak sezon başındaki yunus olmak şartıyla).

muslera

cuesta sanchez apo

frank lemina torriera sara BAY

yunus

osimhen
zor deplasmanlarda ve derbilerde benim ideal onbirim bu olurdu açıkçası. görece daha zayıf rakipler ile oynarken, torriera/lemina'dan biri kesilip yerine morata/mertens tercih edilebilir.
Morata yedek kalır mı bilemedim ya, zor gerçekten seçim yapmak. Okan hoca ne yapacak bakalım merakla bekliyoruz üstad

ne zaman kagit ustundeki kadro ile oynandi ki, yunus gonderilsin diyoduk takimin en iyi topcusu oldu ilk devre osimhenin bile onunde. Gecen sene baris takimin 5. Kanat alternatifiydi sezonu kurtardi.

Guzel kadro kurduk birakalim hoca dusunsun her maca her rakibe gore degisir plan maclar neredeyse 100-105 dk oynaniyor herkes oynayacak

Morata yedek kalır mı bilemedim ya, zor gerçekten seçim yapmak. Okan hoca ne yapacak bakalım merakla bekliyoruz üstad
geçen samet'e de yazmıştım benzeri konuda.

ilk onbir oyuncusu kavramı elbette yadsınamaz bir şey ama çok da eskisi gibi değil bence. futbolda devir değişti ya. maçlar 7'de başlıyor 9 buçukta bitiyor neredeyse 110 dk sürüyor artık. 70'de giren adam bile 35-40 dk sahada kalıyor.

bir de yoğun maç temposu, sakatlığı, cezası derken...

yeri gelir lemina da yedek soyunur, mertens de, morata da...

yeni transferlerimizden ahmet kutucu ile ilgili kesin olarak emin olduğum bir görüşümü paylaşmak isterim.

kendisi kesinlikle hiçbir sistemde "kanat" oynatılmamalıdır. hem oyuncuya hem takıma yazık ederiz.

bildiğin new age necati ateş bu çocuk. koyacaksın osimhenin arkasına serbest serbest ceza yayı çevresinde takılacak. kendisi 3 şutun birini gol yapıyor zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt