GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 279931

Gruplardaki ilk AZ maçından bir örnek görüntü aldım arkadaşlar, dünkü maçı bulamadım,

Şuraya bakın bu takım nasıl oyun kuracak? ortada 6v1 sayısal üstünlük adamlarda, sonra ya ''kanada at oyun sıkışsın'' veya ''şişir osimheme''
Orta sahasız futbol anlayışımız ile dünya futboluna yön veriyoruz yine

Kemerburgaz durumu ne şimdi geçecek miyiz kesin? Yoksa ilk antrenman gibi bi antrenman yapıp geri mi döneceğiz. Sportif başarıyı geçtim iletişim de ayrı rezalet.

Feneri kafasına vura vura yenip tüm algıları çökertir ve seslerini keserse lig için yeterli hoca derim. Avrupa için yetersiz olduğunu defalarca kanıtladı zaten.

Geçen seneki Manu ve Bayern maçları ile bu seneki Tottenham maçları bizi Avrupa için ümitlendirmişti ama yalan rüzgarıymış onu görmüş olduk. Icardi bu takımın yarısı hatta yarısından fazlasıymış. O olmayınca bütün defolar ortaya çıktı. Takke düştü kel göründü.
iyide bu herif lig için bayağı yeterli yaw. bunun için önümüzdeki haftayı beklemene gerek yok. son 2 sezona bakınca çok net görüyoruz bunu zaten.

benim için sezon sonu şampiyon olacağımız her türlü senaryo kabulümdür. isterse eşit puan da kapatalım sezonu fenerle. şampiyonluk geldiği sürece sorun yok

Avrupadan da tek beklentim bi denge oyunu geliştirmesi. viyana kapılarına dayanan kanuni gibi herif. başakşehir de bu denge oyunu vardı.

Bundan sonra muslerayı yedek görmediğim her maç küfür edeceğim.

iyide bu herif lig için bayağı yeterli yaw. bunun için önümüzdeki haftayı beklemene gerek yok. son 2 sezona bakınca çok net görüyoruz bunu zaten.

benim için sezon sonu şampiyon olacağımız her türlü senaryo kabulümdür. isterse eşit puan da kapatalım sezonu fenerle. şampiyonluk geldiği sürece sorun yok

Avrupadan da tek beklentim bi denge oyunu geliştirmesi. viyana kapılarına dayanan kanuni gibi herif. başakşehir de bu denge oyunu vardı.
yaw harbiden ha sportingi falan 3-1den elememişler miydi bunlar

orda bile bu kadar kötü değildi

Icardi'siz şampiyon yapabilecek mi bakalım göreceğiz. Icardi'siz ilk senesi çünkü. Şampiyon yapsın tekrardan konuşuruz.

Ha ayrıca içeride bu şikecileri kafasına kafasına vura vura yenip tüm suni algıları çökertmeden seni bu sene şampiyon yapmayacaklar belli. Karşımızda zengin ve gözü dönmüş, iblis bir oligark var. Çok sıkıntılı. Olanı biteni görüyorsun. Camia olarak psikolojik bir savaş veriyoruz ama hoca nerde takım nerde belli değil.

Nasıl geçecek bu 3 gün?

gündüz
1739547243645.webp

gece
1739547350589.webp

Kemerburgaz durumu ne şimdi geçecek miyiz kesin? Yoksa ilk antrenman gibi bi antrenman yapıp geri mi döneceğiz. Sportif başarıyı geçtim iletişim de ayrı rezalet.
Kemerburgaz durumu anladığım kadarıyla taşınmaya hazır. Ne zaman taşınılacağına hoca karar verecek. Sanırım Fb maçından sonra olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt