GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aniden kar yağmağa başlarsa sen heis :

5hekzc7.gif
Juventus maçındaki gibi tribünde şu şekil gollere sevineceğiz :

9k9w4b.gif

Şu iki play off maçını oynamak zorunda kalmamız şu lokum fiksturde o kadar buyuk rezillik ki simdi çekiyoruz bunları..

Daha ilk maçta berbat bir maglubiyet ustune buyuk ihtimal morata yi 2-3 hafta kaybettik..

Haftaya çok soğuk bir havada bir mucizeyi kovala ekstra yorul fb maçı öncesi belki de ekstra bir sakatlık..

Ve bu maçlar sonucunda tüm psikolojik ivmeyi rakibe ver..

Abi şu küme düşmüş hatayı ve Avrupa liginin en zayıf takimi kiev i y nasil yenemediniz gelen vuruyor gecen vuruyor bunlara...Avrupa liginde play off maçları yoktu üstüne totenham dan falandan kaciyorduk finale kadar..Üstüne 8 puan farkla ligde devam..Fb geriye düştüğü rize ve goztepe maçlarını kazanamazdi 8 puan olsa yönetim istifa sesleri yükselmeye baslardi geriye düştükleri an..O pespaye hatay ve kiev kayıpları umut oldu bunlara.. Herkese puan kaybedebiliriz mesajını verdik maalesef...Üstüne bu alkmaar maçlarıyla siviyoruz

Bazen diyorum kendi kendime neden bu kadar dertleniyorsun diye. Yine dönüp dolaşıp kısır döngüye giriyorum.
Ağalar biz burada konuştuk hepsini hatırlıyorum. Ajax maçını alamazsan her şey tersine döner diye. Zaten riga kiev de sıvadın. Son umut ajaxi yenip kurtulacaksın bu cendereden. Biz bunları yemin ederim sayfalar dolusu hepimiz konuştuk. Yahu adam bir kere ölüm kalım maçını al. Takım zaten pamuk ipliğine bağlı. Motivasyonu bozulmak için bahane arıyor. Rakibin rüzgarı almış arkasına sen de çık aslan gibi savaş. Yenilsek de deriz savaştık. Dönüp bakıyorum 25 26 senelik maçları hatırlıyorum böyle rezillik görmedim. Bu saatten sonra şampiyon olsak da okan kesinlikle gitmeli

Şu jakops denilen kronikowski ne alemde ?

Yazın tekmeyi yiyecek ilk..bu kronik sakat olmalı

Rize ve feneri bir şekilde yendiğimiz senaryoda 9 puan ve ikili averaj cepte giriyoruz son 12 maça.. Bu 12 maçta 27 puan şampiyonluk için yetecek..

Kalan maçlarda içeride sivas,antalya,bodrum,kayseri ve başak maçlarında 15 puan yaparız..

Samsun
Bjk
Alanya
Kasimpasa
Eyup
Ts
Goztepe

Bu 7 maçta 12 puan yetecek...

Fb ile berabere kalıp 6 puanla çıktığımız senaryoda şu yukarıdaki deplasmanlarda en az 15 yapmamız gerekebilir o nedenle fb maçını kazanıp fişi çekmemiz lazım..

la bütün yerlileri yolluyorsunuz da yerlerine kimi alacağız yerli?

Arkadaş tam 10 gün var. 10 gün.

17'sinde Rize'yi yen.
20'sinde Akmaar'a elensen dahi 1-0, 2-1 gibi bi skorla kazan. Kazanarak elen.
24'ünde Fener'i yen.

10 gün içinde şampiyonluğu kazan, taraftarla barış, geleceğe dair umut göster.

O Güney Amerika çetesi denen arkadaşlar yedek kalmadan bir halt olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt