GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray-Fenerbahçe derbisininin Türk hakem adayları: (DHA)
- Halil Umut Meler (Favori)
- Atilla Karaoğlan (Plase)
- Ali Şansalan
- Mehmet Türkmen

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yabancı hakem adayları:
- Clement Turpin
- Istvan Kovacs
- Slavko Vincic
Kadir Sağlamı versinler.

Fenere karşı 24 yıldır iç sahada penaltı kazanamama konusunun çok net üstüne düşmek lazım medyada inanılmaz bir algı yapmazsak yine hakkımızı yemeye çalışacaklar.

"Nelsson'u gönderiyorsun..." lafına katılmıyorum. Adam gitmek istiyordu ve belki de bu yüzden iyi oynamıyordu. Kendisini çok severim ama gitmek için her şeyi yapmış güvenilir kaynakların söylediğine göre. Burada mesele biraz şu; Nelsson varken de stoper ihtiyacı vardı. O gittikten sonra sadece 1 isim almak ona da yüksek bonservis ödemek bir sorun oluşturuyor. Tipoloji olarak da bambaşka adamlar. Cuesta tipi bir adam alırsın tamam ama Nelsson yerine de Nelsson işlerini yapan birini alman lazım. Keza bu takım 3'lü oynama planıyla geçirdi transfer dönemini.
Nelsson ilk defa gitmek istemiyor. Sen adamı değersizleştirip dalga geçer gibi son 2 dk filan oyuna almaya kalkarsan tutamazsın tabii.

Hareketin şiddeti önemli eğer Sallai'yi sırtından vurup düşürse kırmızıydı diyorum itiraz bile edemezdik ki %100 haklı karar olurdu ama orada şiddeti yok temas var.

Koşan ve zıplayan adama bu kadar kontrolsüz hareket yapamazsın.

Burada temas yok şiddet var topla alakası yok ve direk rakibin sırtına doğru vuruyor hava topuna çıkıp vursa yine anlarım hava topuna bile çıkmıyor sırf indirmek için geliyor.
Sen haklısın. Hava topuna yükselmiş adamı vücudunla şarj uygulayarak bozabilirsin ama kolunu açarak ittiremezsin. Bu fauldür. Orta sahada bunlara faul çalıyorlar.

Günay
Davinson Lemina Jakobs
Franky Torreira Sara Sallai
Yunus Osimhen Barış​

Yunus derbiye yetişecek dedi hoca ,bizim oyunumuz için yunus çok önemli aynen lemina gibi top saklayıp dripling yapan en kilit oyuncumuz

Fenere karşı 24 yıldır iç sahada penaltı kazanamama konusunun çok net üstüne düşmek lazım medyada inanılmaz bir algı yapmazsak yine hakkımızı yemeye çalışacaklar.
Algı yapamıyoruz. Mesela dün Okan Buruk "ben hep aynı şeyi söylüyorum; ben teknik direktörüm. başkan veya yönetici değilim. ben sahaya odaklanıyorum. var’da da olsa, uzaydan da gelse, başka bir gezegenden de gelse, kim olursa olsun ben sahaya odaklanacağım. bununla ilgili kararı tabii ki türkiye futbol federasyonu ve kulüpler verecektir. hepimiz çok akıllıyız, kimse kimseyi saf zannetmesin. insanları kandırmaya veya etkilemeye çalışmamak lazım. herkes kimin ne düşündüğünü, kafasının arkasında ne olduğunu çok iyi biliyor" demiş ama sıfır etki.
Fenerin avrupa ve lig kartlarını söyle, daha 2 hafta önce hakem tarafından doğranmasa feneri yenecek iyi bir takımdan 3 puan aldık de vs vs adamlar kaç defa isim vererek oyuncularımızı hedef gösterdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt