Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.823
- 20.979
- 2.233
Ulan kime sakat dediysem coştu. Asensao da 2 tane döşemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diyorumAvrupa maçında dybala yı gördün mü rengim. Attığı gollerdeki verip alıp içeri girip yaptıklarınıBize gelmesi istenmiyordu
Rashfordla Asensio’nun
Bu duruma artık sadecediyorum
Pozitif muazzam bir takımımız var, her maç coşuyoruz böyle adamları almadığımız için
Rashford'u ve hatta Gouri'yi tertemiz istiyordum da Asensio ve Dybala'ya güvenemedim. Valla it gibi pişmanım.Bize gelmesi istenmiyordu
Rashfordla Asensio’nun
Pozitif muazzam bir takımımız var, her maç coşuyoruz böyle adamları almadığımız için
Kulüp tarafından tek 1 resmi açıklama yapılmadı yarınki maç ve provokasyon konusunda ,ciddi anlamda reziller
Transfer nöbeti bitti ben iptalNerdesin lan @Hakan Kuzu
Bu takıma rodrygo vini gelsin yine birşey değişmez hoca oyuncuları komple düşürüyor.Bize gelmesi istenmiyordu
Rashfordla Asensio’nun
Ortadan kayboldugunda mentionlarim ile seni darlamak adınaTransfer nöbeti bitti ben iptal

Evet 2 gündür zaten takımla çalışıyor ama buruk bey yedek başlatacak diyorlarYunus iyileşti mi şimdi?
tamam da takımın transfere ihtiyacı yok ki. 2 sene de bir sürü transfer yapıldı hepsi mi fos. takımın disiplinie taktiğe oyuna ihtiyacı var transfere değilBize gelmesi istenmiyordu
Rashfordla Asensio’nun
Evet 2 gündür zaten takımla çalışıyor ama buruk bey yedek başlatacak diyorlar
Dudaktan Kalbe Dizisi'ni izleyecem ulanLyon psg maçini izleyecekmisin kanks yav@Murat Durmaz