GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni gündemimiz Frankowski'nin sağ bek olmaması
Pas oyunu oynasak oynayabilir ama direkt oyunda Angelino durumuna düşecek. Morata da döndükten sonra direkt oyundan vazgeçmek gerekebilir. Lemina-Torreira-Sara-Morata-Yunus-Franky... Bunlarla çok rahat topa sahip olup oynayabiliriz. Okan Buruk'un kişisel inadına kalacak vaziyeti.

Elinde osimhen var(gezgin santrofor) her maç stoperle pivot santrofor gibi güreştirmekten pozisyona sokamıyorsun.

Dünkü maç 6 puan önde olmasaydık geride veya puanlar eşit olsaydı bence ezerdik bu 6 puanı koruma ve üzerine 0,5 puan ikili averajı alma düşüncesi performansımıza etkili oldu.

takımın yaşadığı şey formsuzluk değil çöküş

3 aydır aşağı gidiyoruz

ligin çok üstünde 1-2 adam olmasa muhtemelen fatih hocanın ikinci döneminin ikinci yılı veya skibbenin bırakmasına giden süreç gibi olurduk

tık nefes şampiyon oluruz olursak

6 puan kapanır ya 1-2 puana ya ikili averaja düşer

mevcut yönetim ve hoca ile ve karşımızdaki koalisyon ile seneye beşiktaş durumuna düşeriz gibi görünüyor

Şöyle uçuyorlar böyle kaçıyorlar 2 maçta tek gol yedik adamlardan oda hediye penaltı biz bize lazım olanı aldık mı aldık kardeşim.. hep eleştiri hep eleştiri olamz.. ben 43 yaşındayım daha once bu 3 senede yaptığımız serileri hatırlamıyorum.. ayrıca derbilrrdeki o pskoloji kırdık .. ilk sene 2 maçtada tokatladık her sene yeniyoruz adamları birazda bunları konuşmak lazım hem fnere saplıyoruz hem şamp oluyoruz .. avrupa mavrupa başka konu ..

Ayrıca son 5 lig maçında 1 gol yemişiz sadece.. lemina geldi yunus döndü alayını üst üste koymaya devam edeceğiz!! Şu 3/5 maçı atlatalım ondan sonra bakarız durumlara..

Şöyle uçuyorlar böyle kaçıyorlar 2 maçta tek gol yedik adamlardan oda hediye penaltı biz bize lazım olanı aldık mı aldık kardeşim.. hep eleştiri hep eleştiri olamz.. ben 43 yaşındayım daha once bu 3 senede yaptığımız serileri hatırlamıyorum.. ayrıca derbilrrdeki o pskoloji kırdık .. ilk sene 2 maçtada tokatladık her sene yeniyoruz adamları birazda bunları konuşmak lazım hem fnere saplıyoruz hem şamp oluyoruz .. avrupa mavrupa başka konu ..
Elinde böyle kadro ve rahat transfer yapma avantajı varken yeterli değil. Okan'ın aldığı puanların 3 puan eksiğini İsmail de aldı geçen sene. Asıl kendini göstereceğin yer Avrupa iken Praglara, Young Boyslara, Alkmaarlara domalıyorsun.
İlk 2 sene yaşamadığın düşüşü dünya para harcamana rağmen 3. yılda yaşıyorsun ve 3 aydır çözüm üretemiyorsun. Çünkü kadro mühendisliğin kötü, bir kamyon dolusu transferden verim aldığın oyuncu sayısı çok az. Bizim sorunumuz ligde şampiyon olmak değil, zamanında hocasız da olduk.

2 sezondur ne zaman ritim yakalasak zart zurt MT arası giriyordu, şimdi nefes almamız lazım 70 haftadır MT arası yok, işimize yarayacak ya gelmez.

Adam 2 senede Fatih Terim'den fazla kibri bünyesinde biriktirmiş yav çok ilginç. Taraftar yangın yapıp Lemina'yı aldırmasa dün gece ligi kaybedebilirdik.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim fener bir iki kac puan kaybeder cünkü biz bu futbol ile kesin puan kaybederiz. Her hafta daha kötüye giden bir takim var, belki futbolcular bile artik okan burukdan bikti. Sanki mac icinde istediklerini bile yapmiyorlar artik, tehlikeli bir döneme giriyoruz. Burda iyi bir yonetici olsaydi devreye girip takima birsekilde moral verip topluyabilirdi. Okan burukun yapacak birsey kalmamis burda

Elinde böyle kadro ve rahat transfer yapma avantajı varken yeterli değil. Okan'ın aldığı puanların 3 puan eksiğini İsmail de aldı geçen sene. Asıl kendini göstereceğin yer Avrupa iken Praglara, Young Boyslara, Alkmaarlara domalıyorsun.
İlk 2 sene yaşamadığın düşüşü dünya para harcamana rağmen 3. yılda yaşıyorsun ve 3 aydır çözüm üretemiyorsun. Çünkü kadro mühendisliğin kötü, bir kamyon dolusu transferden verim aldığın oyuncu sayısı çok az. Bizim sorunumuz ligde şampiyon olmak değil, zamanında hocasız da olduk.

Şamp olmadan avrupada nasıl gidiyorsun?

Avrupa’da başarıdan kastı da belirlemek lazım

ŞL’de son 16 mı mesela?

Okan hoca seneye Şl’de son 16’ya sokarsa başarılı ama 32’de elenirse büyük başarısızlık mı diyeceğiz

Benchmark hedeflerimizin olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt