GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yerden oynayabilsek tokatlardık zaten feneri. İlk devredeki maçta bunu çok iyi yapmıştık özellikle Yunus ve Sara iç koridorlarda sürekli pas almıştı ve Mertensle Osimhen muazzam bir uyumla dağıtmıştı rakibi.

Hiç bir şey yapamadıysan aç Fener - Rize maçını izle, Rize nasıl dağıttı feneri, aynı şekilde oynamalıydık biz de.

Yapmaya çalışıp mı yapamadık yoksa direkt mi yapamadık onu bilemiyorum.
Maçın geniş özetini izledim. Bence dün Okan hocanın ilk planı yenilmemekti hoca zaten var olan eleştirilerden dolayı bir de burada ters sonuç olursa ekstradan oluşacak tepkilerden o yüzden direkt yapmadık. Hoca 0-0 bağlayalım olursa şansa bir tane atarsak atalım diye çıkmış sanki.

O kadar forvet açlığı varken buna kimse yatırım yapmadı isteseler para verip alırlardı özellikle bu yaz o da piyasasının olmadığını net gösteriyor.

Genk'den beri takip ettiğim bir adam hatta forumda konusunu ben açmış bile olabilirim. Beklenen patlamayı yapamadı tutuk şu anda.

İlla birisi alabilir ama doğru planlama ile biz bile alabiliriz o kadar imkansız bir durum yok.
25 yaşında her sene 15+ atan adamı alamayız nereye alıyoruz ya.30 yaşında olsa normal zaten de herkes zaten transferi bu sene yapar osimhen de bostayken gitmedi bir yere aynı mantıkla ama bu sene gitmemesi seneye gitmeyecek anlamına da gelmiyor.David kontrat da elinde bir de hani bankolarin bankosu arsenal,psg,barca,Bayern,atletico,juve,inter falan kim varsa oraya gidecek yani öyle villa,Dortmund,spurs seviyesi takımlara da düşmez

Sara dışındakiler top kaybetmediki hiç, Sara da normalde böyle aptalca kaybetmezdi. Bu üçlü üzerinden Osimhen'i bağlantı gibi kullanıp kanatları kaçıracaktık ama maç boyu bir Barış soldan indi bir de Yunus Frankowski'yi kaçırdı o kadar.

Mesela Mertens oynayınca rakip ceza sahasına çapraz koşu yapar, onu yapan da yoktu zaten rol takımı olmadığımız buradan belli, mesela kanatta x oyuncu oynarken başka bir rolle oynuyor ama y oyuncuyu koyuyorsun rol tamamen değişiyor. Bu da şey gibi sen oyuncuya rol vermiyorsun o yuncu kendi karakteristiğine göre oynuyor vs vs

Neyse çok şey anlatırım, normalde böyle şeyler statta izlerken görülür ama bizde tvden bile gözüküyor.

Bold'ladığım kısıma %100 katılıyorum.

İkincisi ise iki hocanın da yalan söylediğini düşünüyorum. İkisi de kazanmaya geldik falan dedi, alakası bile yoktu. İki hoca da resmen kaybetmekten o kadar korkuyordu ki, resmen iki takım da 7-8 kişiyi kendi yarı sahasında bırakıp 2-3 oyuncuyla hücum denedi, tüm maç tamamen kör dövüşüydü.

dün dikkati mi çekti özellikle ilk yarı bek ve kanat oyuncularımız ikili paslarla hiç rakip çizgiye inmeye veya defansın arkalarına pas atmadık kenar çizgiye vs. Kanat oyuncularımız çizgiye - defans arkasına kosup bekine çizgide alan açması gerekiyor bence. Tabi burada Sara'nın da onlara katılması gerekiyordu ama neredeyse maç genelinde hiç göremedim bir kaç aksiyon dışında

Maçın geniş özetini de izledim. Bence dün Okan hocanın ilk planı yenilmemekti hoca zaten var olan eleştirilerden dolayı bir de burada ters sonuç olursa ekstradan oluşacak tepkilerden o yüzden direkt yapmadık. Hoca 0-0 bağlayalım olursa şansa bir tane atarsak atalım diye çıkmış sanki.
0-0'a bağlamak isteyen takım % 60 topla oynamaz, dünyada yoktur bu olay.

Mou böyle maçları hep 0-0'a oynar ki aklımdan da o geçiyordu, onlar 0-0'a çıkmış desen daha makul karşılardım.

Dün yerden oynayabilsek tokatlardık zaten feneri. İlk devredeki maçta bunu çok iyi yapmıştık özellikle Yunus ve Sara iç koridorlarda sürekli pas almıştı ve Mertensle Osimhen muazzam bir uyumla dağıtmıştı rakibi.

Hiç bir şey yapamadıysan aç Fener - Rize maçını izle, Rize nasıl dağıttı feneri, aynı şekilde oynamalıydık biz de.

Yapmaya çalışıp mı yapamadık yoksa direkt mi yapamadık onu bilemiyorum.
Rizeye karsi cok yükekte durdular. Bu da var. Gecisi yapmak daha kolay oluyor. Bize karsi resmen savunma oynadilar. Beraberlige gelmisler arada sansa bitane atarsak derdindeydiler.

Rizeye karsi cok yükekte durdular. Bu da var. Gecisi yapmak daha kolay oluyor. Bize karsi resmen savunma oynadilar. Beraberlige gelmisler arada sansa bitane atarsak derdindeydiler.
Rize geçiş oynamadı fenere karşı, setlerle yaptı 0-2'yi

2-0 sonrası verdiler topu

Jonathan David % 90 ihtimalle Barcelona'ya gidecek.

Osimhen'i Arsenal ve Manchester United ciddi şekilde istiyor, ikisinden biri garanti belki başka talip de çıkar.

City en az 5 tane büyük transfer yapacak, kısacası yazın piyasadaki adamlarda bir sirkülasyon olacak öyle bize fırsat falan çıkmaz.

mertensin yerine net kaliteli birini bulsunlar yeter yıldız transferi için forvetde icardi-morata üçüncüde hızlı atletik bir genç

kanatlara bu sefer parayı basıp yetenekli iki adam alsınlar no namede olabilir yeter ki kaliteli olsun barış ve yunus giderse 4 tane

davinsonu tutsunlar
yanına aklıyla oynayan davinsonu yönlendirebilen lider sol stoper alsınlar

kalecide muhakkak yabancı olsun

çok zor değil

sallai, jelert, jakobs, kaan, kerem d gibilerede bay bay! boşa yer kaplayan 5 adam yazık

torreirada gidebilir artık

Valla iyi veya kotu bir sistemi olan, 34 macin sadece 24'unu kazanan, fiziken takimi yerlerde surunmeyen bir hocayi her maci kazanan Okan'a degisir miyiz degismez miyiz? Okan ne istedigini bilmiyor da biz ne istedigimizi biliyor muyuz?

Hizli cikislarla cok zorladilar. Gecis oynadilar. Ha goller settenmi geldi tam hatirlamiyom. Ama oyunlari kesinlike hizli cikis idi. Menerde bizim oyuna Nazaren daha önde duruyordu ki mecbur ic saha maci. 2 0 dan sonra topu degil bütün kontrolü verdi ki 10 kisi kaldi.

Setlerle oynadı ama o maçın bir anda 0-2 olması da çok ekstra goller ile oldu.

Aslında skordan sonra topu yine vermediler fakat hakem izin vermedi oynamalarına durmadan düdükle kesti heriflerin her atağını sonrası malum zaten.

Sezonun bitmesine şaka maka tam 3 ay kaldı

Bu saatten sonra tekrardan Tottenham dönemindeki oyuna dönmemizi imkansız görüyorum

Ama işte ufak ufak yükselişe geçeriz, biraz daha iyi oynarız ve geri kalan maçları ya hep 1-0 ya da 2-1 yeneriz, BJK ve Trabzon maçlarını da 1-1 veya 2-2 gibi skorlarla berabere bitiririz gibi.

Benim beklentim geri kalan 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik. Bakalım.

Rize dep ilk yarı bittiğinde fener maçından sonra puan farkı 6 puan devam edecek deseler düşünmeden tamam derdim hakikaten Lemina olmasa biz 2 maçta yenilip şu an başa baş olurmuş.

Rize'de götümüzü kurtaran Lemina, dün götümüzü kurtaran Lemina adam tek başına 6 puana etki etti.

Hizli cikislarla cok zorladilar. Gecis oynadilar. Ha goller settenmi geldi tam hatirlamiyom. Ama oyunlari kedinlike hizli cikis idi. Menerde bizim oyuna Nazaren daha önde duruyordu ki mecbur ic saha maci. 2 0 dan sonra topu degil bütün kontrolü verdi ki 10 kisi kaldi.
Yav iki golde de defans yerleşik fenerin. Geçiş dediğinde fener yüklenir Rize hızla çıkar, öyle bir oyun yoktu.

30 dk net topu kullanan da Rizeydi

Sonra bıraktılar kartlar gelince de mecburen bıraktılarZ

Setlerle oynadı ama o maçın bir anda 0-2 olması da çok ekstra goller ile oldu.

Aslında skordan sonra topu yine vermediler fakat hakem izin vermedi oynamalarına durmadan düdükle kesti heriflerin her atağını sonrası malum zaten.
İlki ekstra, gol vuruşundan dolayı, ikincisinde ekstra bir şey yok, solda boş adamı kaçırdılar o geri çıkardı vurdu, sekerek girdi sadece.

İkisi de yerden bilerek yapılan hücumlar, sadece bunlar da değil 30-35e kadar top oynatmadılar fenere net bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt