- 17 Eylül 2018
- 20.548
- 23.449
- 1.983
Sağlığına dikkat et ,ihtimali yükselt.Ölüp gitmeden önce bir Avrupa Kupası daha görmek istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlığına dikkat et ,ihtimali yükselt.Ölüp gitmeden önce bir Avrupa Kupası daha görmek istiyorum.
Transfer nöbeti yok mu hocam bu konudaKadın takımına transfer lazım
Biz de burada konuşuruz sıkıntı yok. Fenerim nasıl ama demokrasinin beşiği 1950lerde yaşıyorlar çatlak sesleri hemen susturuyorlar. Ne müptezel kulüp yahu.Renkdaşlar bazı konulara yazamıyorum. Mesela Serhat Akın vurulma haberi, Genel sohbet haberi gibi Sebebi nedir?
GSC premium üyelik almanız lazımRenkdaşlar bazı konulara yazamıyorum. Mesela Serhat Akın vurulma haberi, Genel sohbet haberi gibi Sebebi nedir?
Renkdaş Aslan üye olduğun halde sende mi yazamıyorsunBiz de burada konuşuruz sıkıntı yok. Fenerim nasıl ama demokrasinin beşiği 1950lerde yaşıyorlar çatlak sesleri hemen susturuyorlar. Ne müptezel kulüp yahu.
Yok almıyorlar içerisi şampiyonlar ligi gibi. Bu forumdaki ikinci hesabım daha da eskiyim normalde modluk falan da yaptım.dRenkdaş Aslan üye olduğun halde sende mi yazamıyorsun
Renkdaş parayla alınabilen bir üyelik olsa zaten alırdık. Ben digitürk, Youtube vb. kısıtlamalı ürünleri almıyorum parası neyse tam üyelik alıyorum.GSC premium üyelik almanız lazım
Ne yapalım bizde Uefa liginde devam ederiz.Yok almıyorlar içerisi şampiyonlar ligi gibi. Bu forumdaki ikinci hesabım daha da eskiyim normalde modluk falan da yaptım.d
Hahaha sıkıntı değil ya okuruz fikirleri. Serhat Akın gfb ile ters düşüyordu paralı köpekler falan diyordu hep sanırım onlar yaptırdı.Ne yapalım bizde Uefa liginde devam ederiz.
tartışma platformuna yazmak için yetki alınıyor online adminlerden birine yazabilirsiniz.Renkdaşlar bazı konulara yazamıyorum. Mesela Serhat Akın vurulma haberi, Genel sohbet haberi gibi Sebebi nedir?
Bunu bilmeyip sallamak bedava olduğu için daha böyle çok iftiralar atılır.tartışma platformuna yazmak için yetki alınıyor online adminlerden birine yazabilirsiniz.
Barış ın bu listeye girmemesi çok enteresan geldi.o da olmalı kesinlikle .Ama Yunus'a helal olsun.Çok daha iyi olacak inşallah.11.2Km sağlam koşmuş.Efektifte.Galatasaray'da hafta sonu oynanan derbide 6 oyuncu 10 km üzerinde mesafe katederken, ilk sırada 11.8km ile Ismail Jakobs yer aldı.
▪Yunus Akgün - 11.2 km
▪Gabriel Sara - 10.2 km
▪Davinson Sanchez - 10.2 km
▪Lucas Torreira - 10.08 km
▪Abdülkerim Bardakçı - 10.02 km
@fcnblog