GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata sakatlandığında 2-3 hafta deniyordu. Kasımpaşa maçında kadroda olacaksa 2 hafta oluyor.

buruk bey gitmis macta 95 dakkika degil 85 de cikarsaydi

belki ifbye saplamisti 1-0 kazanmistik

ayni sey icardi icin de gecerli bu arada

sagol buruk bey

berat-barış oynar paşa maçında kanatlarda. morata yoksa barış 9, kanatlarda berat-sara oynar. abartıldığı kadar kullanışsız bi kadro yok, favori adamlarını ölene kadar kullanırsan diğerlerinin varlığını da unutursun tabi. herif o kadar varlıkta ayçiçek'ten stoper yaptı, biz geldiği günden beri sabah akşam cuesta'ya sövüyoz.

Morata sakatlandığında 2-3 hafta deniyordu. Kasımpaşa maçında kadroda olacaksa 2 hafta oluyor.
Burda herkes 1 ay falan diyordu daha dün alanya maçına dönse falan diyenler vardı ondan dedim.Hic konuşulmadı 2-3 haftalık olacağı burda.Bjk maçına yetişme olur diyenleri de gördüm hatta

Burda herkes 1 ay falan diyordu daha dün alanya maçına dönse falan diyenler vardı ondan dedim.Hic konuşulmadı 2-3 haftalık olacağı burda.Bjk maçına yetişme olur diyenleri de gördüm hatta
Sakatlandığında 2-3 hafta üzerine haberler vardı. Bazı yerlerde de 3-4 hafta denmişti sanırım o yüzden akılda öyle kalmış olabilir. Kasımpaşa maçında 11 olmaz ama bence belki son 15 dakika falan girebilir. Osimhen'in durumu önemli ondan ciddi bir şey yoksa o olur ilk 11. 70'te çıkar Morata girer tarzı bir şey yapabiliriz. Osimhen'de olmazsa Barış en uçta oynar.

berat-barış oynar paşa maçında kanatlarda. morata yoksa barış 9, kanatlarda berat-sara oynar. abartıldığı kadar kullanışsız bi kadro yok, favori adamlarını ölene kadar kullanırsan diğerlerinin varlığını da unutursun tabi. herif o kadar varlıkta ayçiçek'ten stoper yaptı, biz geldiği günden beri sabah akşam cuesta'ya sövüyoz.
Ahmed- Barış kanatlarda oynar. Barış santrafor kullanılacağı bir durum olursa. Sara- Ahmed kanat, Mertens 10 no yada Jelert- Ahmed kanatları da olabilir.

Sakatlandığında 2-3 hafta üzerine haberler vardı. Bazı yerlerde de 3-4 hafta denmişti sanırım o yüzden akılda öyle kalmış olabilir. Kasımpaşa maçında 11 olmaz ama bence belki son 15 dakika falan girebilir. Osimhen'in durumu önemli ondan ciddi bir şey yoksa o olur ilk 11. 70'te çıkar Morata girer tarzı bir şey yapabiliriz. Osimhen'de olmazsa Barış en uçta oynar.
Osimhen yoksa valla izlemeyecegim bu maçı da yıldım artık her hafta birileri yok bu ne böyle ya 2-3 maç üst üste hadi artık jakobsu falan geçtim bir tam kadro olamadık artık valla sinirden beyin kanaması gecirecegim

Bir bir patlamaya başladık. Koca sezonda 12-13 oyuncuyla oynarsan böyle olur işte. FB maçı sonrası şampiyon olduk zanneden var ama asıl iş şimdi başlıyor. Sakatı ayrı, cezalısı ayrı... Nasıl çıkacağız bakalım bu cendereden.
Yine her maç eziyet. Ulan son bi gayret şu fb yi yenseydiniz de bitseydi şu lig, illa strese sokacaksınız yine taraftarı

Bir bir patlamaya başladık. Koca sezonda 12-13 oyuncuyla oynarsan böyle olur işte. FB maçı sonrası şampiyon olduk zanneden var ama asıl iş şimdi başlıyor. Sakatı ayrı, cezalısı ayrı... Nasıl çıkacağız bakalım bu cendereden.
Transfere ne gerek var diyenler dönmeye başlamış yavaş yavaş. Biz transfer oburu insanlar değiliz ama takımın 12 kişiden oluştuğunu sezon başından beri haykırıyoruz. Abicim kadronda en az üst düzey 2 stoperin olacak. Şu Skriniar'ı almayan kafayı anlamıyorum. Yetmedi en az üç dört üst düzey isim olacak bir altı da yedek olacakken gittik saçma sapan adamlara milyonlar bayıldık.

Şöyle bir durum var, bize denk geldi ama Okan buruk kariyerinde ilk defa geçen sezon 3 kulvarda bir takım yönetmeye başladı, tecrübe eksiği de var, sezonun nasıl ilerleyeceğini bilmiyor muhtemelen kestiremiyor.

Sezon sonu saglam sol stoper transferi sart, abdülü görmek istemiyorum artik, suyu cikti beli dönmüyor

Şöyle bir durum var, bize denk geldi ama Okan buruk kariyerinde ilk defa geçen sezon 3 kulvarda bir takım yönetmeye başladı, tecrübe eksiği de var, sezonun nasıl ilerleyeceğini bilmiyor muhtemelen kestiremiyor.
Bu mevzudan patlayacağımızı futbolu takip eden çinko karbon taraftarlar olarak biz bile kaç defa söyledik. Futbolun içinden gelmiş, bu kadar yıldır teknik direktörlük yapan birinin bilmemesi diye bir şey olamaz bence yav.

Osimhen’in sakatlığı darbeye bağlıysa oynar Paşa maçında.

Zedelenme yoksa tabii Yunus gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt