GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından biri gol atıyor ama Sallai’nin kabul edilebilir yanı yok.

Barış’ın da geçen seneki asister kimliğine dönmesi lazım.

Bu sene daha çok golü düşünüyor ve bireysel oynuyor bazı pozisyonlarda. Şampiyonluk haftalarında biraz da asist odaklı olmalı.

Sallai’den zerre umudum yok. 1 gol daha atar maksimum ve belki 1 asist şansına.
Barış skorer kimliğe bürünmüştü ama o da fabrika ayarlarına döndü son maçlarda. Bir kanatta barış oynuyorsa diğer kanatta mutlaka teknik becerisi yüksek, asistçi bir adam olmalı

sallai kariyeri boyu sağ önde oynayıp sol taraftan gelen ataklarda ceza sahası içi veya ön çizigisine koşu yapıp goller bulmuş bir herif biz tuttuk onu sağ bek oynattık, sol açıkta bire birde etkili olsun da pozisyon üretsin falan diye oynattık tabi ki verim alamayız.

Okan Buruk derbide nadiren tercih ettiği kompakt ve temkinli bir top oynattı. Sanki sezonun geri kalanında hep böyle oynayacakmışız gibi çıkarımları anlamlı bulmuyorum. Sallai ve Barış'ın yaratıcılığına kalan bir oyun oynamayız bir daha. 1 maçlık plandır bu iş.

Fener maçının ilk yarısı bence iyiydik ama karar hataları geç karar vermeler pozisyon bulamamıza engel oldu, özellikle Sallai çok kötüydü. Kızamıyorum da tekniği o kadar, Sallai yerine Yunus olsa idi farklı olabilirdi. Ben hiç değilse Bi 5-10 dakika hocanın Sallai ile Farank'ın yerini değiştirmesini bekledim ama yapmadı. Frank içeri penetrelerle etkili olabilirdi.

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

21 mücadelen 6 tanesini kazanabilmiş Sallai
10 mücadeleden 3 tanesini kazanabilmiş Barış

Gol atamayıp pozisyona giremeyişimizin en basit özeti burada.

31 mücadelede 9 defa kazanabilmiş kanatlarımız

Skriniar-Çağlar-Yusuf tandemi yerine Djiku-Amrabat olsa oranlar farklı olurdu bana göre ama yine de çok düşük bir yüzde rakip defansların fizik gücüne rağmen.

Çünkü bu iki ismin en temel olayı ikili mücadele gücü. O olmayınca zaten top tekniği çok alt kalıyor.

Anadolu maçlarında ki yüzdelerine de bakmak lazım sağlıklı kıyas için.

Barış’ın özellikle çok daha yüksektir diye düşünüyorum.

Baris da Sallai de dümdüz adamlar. IQ yerlerde, teknik yerlerde. Bunlara bir de formsuz Sara eklenince önde hic bir halt yaratamayiz tabi.

Kasimpasa macinda yine sinir olacagiz. Umarim Osimhen Rize macinda oldugu gibi biseyler yapar.

Okan Buruk derbide nadiren tercih ettiği kompakt ve temkinli bir top oynattı. Sanki sezonun geri kalanında hep böyle oynayacakmışız gibi çıkarımları anlamlı bulmuyorum. Sallai ve Barış'ın yaratıcılığına kalan bir oyun oynamayız bir daha. 1 maçlık plandır bu iş.
Kisir oyunumuza kompakt oynadik diyerek Okan'a kredi vermeyelim. Okan'in oyle bir niyeti yok. Mourinho kapanmasa oyle olmazdi. Rakip AZ olsa da fener olsa da kisirligimiz devam ediyor. Ama AZ gibi biraz daha acik oynayan takima bir kac firsat bulduk. Gomulen fenere karsi hic bulamadik. Aralara giremedik. Torr hep sirti rakibe donuk top aldi abuk subuk toplar atti. Sara baskiyi hic kiramadi. Franky eveleyip, geveledi, kalemize tehlikeli geri paslar verdi. Sallai ve Baris cok gucsuzduler. Fener Anderlecht karsisinda as takimini dinlendirmis olsaydi babalara gelirdik. Cok bariz.

Kisir oyunumuza kompakt oynadik diyerek Okan'a kredi vermeyelim. Okan'in oyle bir niyeti yok. Mourinho kapanmasa oyle olmazdi. Rakip AZ olsa da fener olsa da kisirligimiz devam ediyor. Ama AZ gibi biraz daha acik oynayan takima bir kac firsat bulduk. Gomulen fenere karsi hic bulamadik. Aralara giremedik. Torr hep sirti rakibe donuk top aldi abuk subuk toplar atti. Sara baskiyi hic kiramadi. Franky eveleyip, geveledi, kalemize tehlikeli geri paslar verdi. Sallai ve Baris cok gucsuzduler. Fener Anderlecht karsisinda as takimini dinlendirmis olsaydi babalara gelirdik. Cok bariz.
Bu bir varsayım. Varsayımlara girersek çıkamayız işin içinden. Biz de Avrupa maçı oynadık 2 tane. Maçların seyrine bakılırsa daha yorgun olan da bizdik. Ben Galatasaray'ı bu sezon hiç bir maçta bu kadar emniyetli oynarken görmedim. 0 risk ile oynanıp bitirildi maç. Bir daha da bu oyunu ligde göreceğimizi sanmıyorum. Belki BJK deplasmanı.

Şunu kafalarının içine soksan yine başka bişey var böyle değildir derler

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt